MUHTARLARDAN PROTOKOLE KAYNAŞMA YEMEĞİ

MUHTARLARDAN PROTOKOLE KAYNAŞMA YEMEĞİ

Bafra Muhtarlar Derneği tanışma kaynaşma yemeği düzenledi.

A+A-

28 Nisan tarihinde yapılan seçimde Bafra Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Salih Zeki Nayır ve yönetim kurulu üyeleri Şehir Kulübü’nde yemek düzenledi.

Yemek sonrası konuşma yapan Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Salih Nayır, ‘’ 28/04/2014 tarihinde yapılan Bafra Muhtarlar Derneğinin genel kurulunda göstermiş olduğunuz güvene teşekkür ederim. Yönetim kurulu olarak, ilçemizde muhtar camiası içinde birlik ve beraberliği sağlamak, halkımızla gerek adli gerekse mülki idare arasında bir köprü olmak için bu yola çıktık. Muhtarlarımızın sorun ve görüşlerini gerektiği usullerde yetkili mercilere ulaştırmak birinci önceliğimiz olacaktır.

İlçemizin ve mahallelerimizin sorunlarının bilinci içerisindeyiz. Bu sorunların en kısa yoldan çözümü için, hiç durmadan çalışmak zorundayız. Bu çalışmalarımız sırasında, başta kaymakamımız olmak üzere, diğer kurum ve kuruluşların yetkilerinin gereken        desteği esirgemeyeceklerine olan inancımız sonsuzdur.

Kıymetli konuklar, ilçemize güzide bir fakülte kazandıran ve davetimize icabet eden Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Aşçı beyefendiye de ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemize yapacağı diğer güzel eğitim yuvalarının yeni nesillerimiz tarafından şükranla anılacağının bilinmesini isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle teşriflerinizle bizleri onurlandıran kıymetli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor ve saygılar sunuyorum.’ Dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Salih Nayır’ın konuşmasının ardından mikrofonu alan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ‘’ Bugün göreve yeni seçilen Muhtarlar Derneği ve yönetiminin toplantısına katıldık. Öncelikle seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve Bafra’mızı bir sivil toplumu olarak temsil etmelerini diliyorum. Bafra’mız da bundan sonra daha çok dayanışmaya ve birlik beraberliği ihtiyaç var. Çünkü Bafra’mız potansiyel hakkıyla değerlendirilmiş durumda değildir. Bu bakımdan gerek sayın kaymakamımız, belediye ve bütün sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik halinde olduğunda projelerimizi daha kısa süre içerisinde inşallah hayata geçiririz. Bu duygularla tekrar seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve bütün misafirlere saygılar sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

Son olarak ise konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı şunları söyledi, ‘’ Bugün ki birlikteliğe vesile olan Muhtarlar Derneği Başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Tabi ki bu tür programlar, birlik beraberliğin sergilendiği, görüş alışverişinin yapıldığı, karşılıklı istişarenin olduğu bir fırsattır. Bende yönetime yeni gelen Muhtarlar Derneğimiz başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ve tebrik ediyorum.’’

Düzenlenen yemeğe Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı ve İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Keçeli, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.