Muhtardan Yol Çalışmasına Destek

Muhtardan Yol Çalışmasına Destek

Havza’da bir muhtar mahalle yolunda yapılan çalışmalarına destek oluyor.

A+A-

Havza’ya bağlı Yazıkışla Mahallesi yolunda Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediye ekiplerinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlandı.

Havza Vezirköprü yoluna 1 kilometre uzaklıkta olan mahallenin muhtarı Musa Ekici yol yapım ekiplerine yardımcı olmak maksadı ile işçiler ile birlikte çalışmaya başladı.

Yolda yağmur suyu hattının yapımı için işçiler ile birlikte çalışan Muhtar Ekici mahalle sakinlerinin de çalışmalara destek verdiğini belirterek; “Mahallemize gelen hizmete katkı vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden geldiği, gücümüzün yetiğince ekiplerimize yardımcı oluyoruz. Sağ olsunlar mahalle sakinlerimizde çalışmalara destek veriyorlar.” dedi.

Yol çalışmalarına katkılarından ötürü mahalle sakinlerine teşekkür eden Muhtar Ekici; “İnşallah mahallemizin yolu sıcak asfalt olacak. Yapılan çalışmalardan dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e ve her iki belediyemizin çalışanlarına teşekkür ederim.” Dedi.

muhtar.jpgmuhtar1-001.jpgmuhtar7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum