MUHTAR YILDIZ’DAN YEDAŞA TEPKİ

MUHTAR YILDIZ’DAN YEDAŞA TEPKİ

Bafra İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Fatih Yıldız Yedaşa Tepki Gösterdi.

A+A-

İsmet paşa mahallesi muhtarı Fatih Yıldız’’ YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu’na soruyorum geçen Ramazan ayında kendisi biz muhtarlara söz vermişti Bafra için aydınlatma ekibi kuracağına ve ekibin kurulduğu bilgisini aldık. Fakat kurulan ekibi hala göremedik sayın Türkoğlu mahalle muhtarı olarak size soruyorum, “Bu sözü kime vermiştiniz? Mahallelerimiz hala karanlıklar içerisinde 3-5 aydır yanmayan ampullerimiz var. Ayrıca gazetelerde medyada ödüller aldınız ve Avrupa birliğinde isminiz geçiyor. Biz muhtarlar olarak oralarda sizleri görmek istemiyoruz’’dedi.

Muhtar Yıldız, “Sayın Türkoğlu Sizin buraya gönderdiğiniz müdür Yasin beyi burada istemiyoruz. Kendisi hem sizi hem de bizi karanlıkta bırakıyor. Buraya daha aktif daha çalışkan bir müdür istiyoruz. Kendisi hakkında muhtarlar olarak imza kampanyası başlatacağız.” dedi.

Yıldız;“Bafra YEDAŞ’a yaptığımız görüşmelerde ilgili görevliler bize söylenen yeterli malzemenin olmadığını, kendi imkanımızla ampulleri temin etmemiz durumunda takılması için yardımcı olabileceklerini belirtiyorlar. Özelleştirme sonrasında basında yer alan haberlerde YEDAŞ’ın milyonlarca liralık yatırımlar yaptığı yönünde haberler yer alırken, çok basit bir talebimize YEDAŞ yetkililerinin gösterdiği duyarsızlık bizleri rahatsız etmektedir” ifadesini kullandı. 

BAFRA YEDAŞ İŞLETME MÜDÜRÜ CEYLAN’DAN EKİPLERE YAZI

İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Fatih Yıldız, Bafra YEDAŞ İşletme Müdürü Yasin Ceylan’ın çalışanlarına yazı gönderdiği ve yazıda , “Mahalle muhtarlarına veya vatandaşlara şirketimizin iç işleri ile alakalı bilgi verilmesin. Özellikle sokak lambası konusunda Sinan Bülbül ile Oktay Konuş yetkilidir. Özellikle muhtarlara malzeme vardır yoktur, bugün gelecek gibi konuşmalar yapılmasın. Talepleri 186 ya veya işletmemize bildirsinler. Gerekli organize tarafımızdan yapılmaktadır, yapılacaktır.” Denildiğini iddia etti.

Muhtar Yıldız’’ Ceylan’ın yazısına isti danen biz Muhtarlara bilgi verilmemesine tepkiliyiz bizler hizmet için  geldik. YEDAŞ’ın Müdürü Ceylan hizmetimizi engelliyerek bizlere yardımcı oldurmuyor. Sokak lambalarının ödeneklerinin hazineden karşılandığını biz muhtarlara beyan eden Türkoğlu’nun Ceylan’ı görevden almasını ve sokak lambalarının aydınlatılmasını istiyoruz’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.