Muhsin Yazıcıoğlu Bafra'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Bafra'da anıldı

Helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Bafra Çarşı Camiinde, Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okutuldu.

A+A-

Bafra ilçesinde, manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde Şehit Muhsin Başkan için düzenlenen Mevlid programında Çarşı cami doldu taştı.

Regaip Kandil gecesinde Şehit Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına yoğun bir katılım oldu. Şehit Muhsin Yazıcıoğlu, bu mübarek gece de dualarla anıldı. Mevlid-i Şerifte duygusal anlar yaşandı.

Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerife; Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, SP. Bafra ilçe Başkanı Mustafa Öcal, Ak Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Alpay Kesen, TİC Odası Eski Başkanı Rızvan Aksoy, Erbakan Vakfı Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, Gönül Köprüsü Dergisi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, BBP yönetiminden Serhat Mürtezaoğlu, Bilal Şahin, Yılmaz Aydın, TİC Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Haydar Yıldrım, 19 Mayıs Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adil Atıcı, Barış Medya Gurubu Sahibi Nihat Kale ve basın mensupları okul Müdürleri, işadamları, öğretmenler, mesleki oda temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Program sonunda cemaate, BBP ve Bafra Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu.

muhsin-yazicioglu-mevlid-(30).jpgmuhsin-yazicioglu-mevlid-(27).jpgmuhsin-yazicioglu-mevlid-(25).jpgmuhsin-yazicioglu-mevlid-(16).jpgmuhsin-yazicioglu-mevlid-(9).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.