Muharrem İnce Bafra`da konuştu

Muharrem İnce Bafra`da konuştu

CHP Yalova İnce, referandumla ilgili “TRT`yi hedef alarak Cumhurbaşkanı devletin uçağını, metrosunu, TRT`sini kullanıyor. TRT`ye hepimiz TRT payı ödüyoruz.Bafra`dan TRT`ye sesleniyorum. Ödediğim yüzde ikilik TRT payım haram zıkkım olsun"dedi.

A+A-

foto-galeri-020.gif

Bafra CHP İlçe Teşkilatı önünde konuşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “ Ben bu anayasayı elli kez okudum. Emekliye bir şey var mı? Çiftçiye bir şey var mı? Memura bir şey var mı? Sizi bizi ilgilendiren en ufak bir şey göremedim orada. Kime var diye baktım, birine bir şey var. Bir gün adamın biri kurban kesmiş deriyi yüzmüş. Yedi parçaya bölmüş demiş ki bir hocaya sormak lazım. Hoca demiş ki başı hocaya, döşü hocaya beş parçadan beşi hocaya gerisi cemaate kalan da sana. Yani bu anayasa değişikliğinde başı hoca almış, döşü hoca almış. Bir yalan rüzgârıdır gidiyor. Bugün Ankara`da Devletin imkânları ile bir toplantı var. Tarafsız Cumhurbaşkanı orada, Başbakan orada. Bugün metrolar bedava, ama muhalefet toplantı yapacağı zaman metroyu durduruyorlar. Geçenlerde dört beş tane memur gerçek mümin bunlar gerçek Müslüman. Çay almışlar şeker almışlar su almışlar bir tanede ketle almışlar. Ya demişler devletin elektriğini kullanacağız acaba haram olur mu demişler. Diyanete bir soralım acaba ne diyecek. Diyanet demiş ki haramdır devletin elektriği ile çay demleyemezsin. Ey Diyanet bu Tayyip Erdoğan`a bir fetvan yok mu senin. Senin gücün gariban memura mı yetiyor" dedi

TRT`ye yüklenen İnce konuşmasına şu şekilde devam etti. "Cumhurbaşkanı devletin uçağını, metrosunu, TRT`sini kullanıyor. TRT`ye hepimiz TRT payı ödüyoruz. TRT`de beni görüyor musunuz? Bu 71. mitingim 46. vilayet. TRT`de bir kere haber olmuyoruz. Neden çünkü evet diyenleri haber yapıyor. Ulan babanızın çiftliği mi TRT. Ben Bafra`dan TRT`ye sesleniyorum. Sana ödediğim yüzde ikilik TRT payım haram zıkkım olsun. Eğer bu TRT yöneticilerini yargılarken anayasadaki tarafsızlık ilkesine uymadıkları için onları yargılarken TRT`den canlı yayın yapacağız hiç merak etmeyin. Dün Başbakan açıklama yapıyor. FETÖ`nün siyasi ayağı yok diyor. Ne diyordu geçmişte bizi kandıramazsınız. Sonra rabbim bizi affetsin, kandırıldık. FETÖ`cü general var mı? FETÖ`cü savcı, hakim, öğretmen, polis, baklavacı, davulcu, zurnacı hepsi var. Bir tek FETÖ`cü milletvekili yok öylemi. Şimdi bunlar tutturmuşlar Tayyip Erdoğan`a gazilik ünvanı vereceklermiş. Atatürk`e Gazilik unvanı ne zaman verdiler. Sakarya meydan muharebesinden sonra. Biz bir şartla evet oyu veririz. Önce FETÖ`ye 17 üniversite kurdurdular mı? Sonra  FETÖ`cü vali yaptılar mı? Önce Recep Tayyip Erdoğan`a Fetö`ye hizmetlerinden dolayı bir madalya versinler. Gazilik unvanı istiyorsa kendisi bir meydan muharebesi kazanmadı. Ama beygirden düştüğü için istiyorsa veririz" dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.