Modasen Velileri Düşündü

Modasen Velileri Düşündü

Kendi ürettiği okul kıyafetlerini halka sundu. Okul kıyafetlerinde ekonomik fiyatlar Modasen’de

A+A-

Yaklaşan 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesinde okul formaları ve önlükler Bafra’da raflardaki yerini alırken, veliler ve öğrenciler de hazırlıklara başladı. Her okulun farklı renklerde tercih ettiği okul kıyafetlerinden kısa kollu, yakalı tişört, uzun kollu kışlık kazak, pantolonlar, etekler satışa sunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2018- 2019 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre okullar, 17 Eylül 2018 tarihinde açılacak. Her yıl olduğu gibi öğrenciler sınıfları dolduracak. Okulların açılmasına kısa bir süre kalması nedeniyle öğrenci ve veliler hazırlıklara şimdiden başladı. Okul kıyafeti satışı yapan mağazalar da yeni eğitim öğretim yılına hazırlandı. Okula yeni başlayacak olan öğrenciler, velileriyle alışverişe çıktı. Her okulun farklı renklerde tercih ettiği okul kıyafetlerinden kısa kollu, yakalı tişort uzun kollu kışlık kazak, pantolonlar, etekler satışa sunuldu.

Yıllardır okul sezonunda okul kıyafetleri imalatı ve satışı yapan Modasen Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan Bayram sonrası okul alışverişi telaşının başladığını söyledi. Modasen olarak maliyetleri azaltmak amacıyla kendi imal ettiğimiz ürünlerimizi satışa sunduk. Amacımız velilerin okul alışverişlerine ekonomik olarak destek olmak. Onlara yardımcı olmak için fiyatlarımızı uygun tuttuk. Tüm velilerimizi Modasen’e bekliyoruz. Okul alışverişleri için mutlaka bize uğrasınlar ekonomik olarak alışverişlerini yapacaklar buna garanti ediyorum’’ dedi.

modasen-bafra-okullar3.jpgmodasen-bafra-okullar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.