Modasen AVM ve Kılıç Elektrik birlik ve beraberlik Yemeği düzenledi

Modasen AVM ve Kılıç Elektrik birlik ve beraberlik Yemeği düzenledi

Arslan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Modasen alışveriş merkezi yönetim kurulu başkanı Salih Arslan ve GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı, KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç MODESEN AVM' de birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. 

A+A-

Arslan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Modasen alışveriş merkezi yönetim kurulu başkanı Salih Arslan ve GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı, KILIÇ ELEKTRİK Salih Kılıç MODESEN AVM' de birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. 


Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlyas Arslan , İlhan Arslan her yıl geleneksel hale getirdikleri birlik ve beraberlik yemeğini iş yerlerinin toplantı salonunda gerçekleştirdiler.
Yemekte Bafra’ye özgü yöresel yemekler sunuldu.
Yemek  duasının
 peşinden ise
ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı, MODASEN Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan yaptığı konuşmada,’’Değerli hazürun . Kıymetli dostlarım.  Öncelikle davetimize teşrif ederek mekanımızı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 
Yıllar önce gurbet el İstanbul’da tekstil işçisi olarak hayata atıldım.
Tekstil imalatı ve şu anda içerisinde bulunduğunuz MODESEN alışveriş merkezi ile Bafra’da bugün doğduğum ve yaşadığım şehre hizmet etme gayreti içerisindeyim.Bu duygu ve düşünceleri bir olduğumuz dostlarımla bir arada olmak istedim. Bafra için cefakar ve vefakar , elini taşın altına koyan dostlarımla bir arada olmak istedim.
Tekrar dan beni kırmayıp bu davetimizi kabul ettiğiniz için hepinize en kalbi şükranlarımı sunuyorum.’’dedi.
Yemeğe katılan davetliler ise MODASEN Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlyas Arslan , İlhan Arslan ve ekibine, GÖKCAMDER Başkan Yardımcısı, KILIÇ ELEKTRİK Salih KILIÇ'a teşekkürlerini sundular.
Birlik ve beraberlik yemeğine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İş insanları, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ile çok sayıda davetli katıldı.

modasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-001.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-002.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-003.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-004.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-005.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-006.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-007.pngmodasen-avm-ve-kilic-elektrik-birlik-ve-beraberlik-yemegu-duzenledi-008.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.