Modasen Avm Kur’an Kursu Öğrencilerini Hediyelerle Ödüllendirdi

Modasen Avm Kur’an Kursu Öğrencilerini Hediyelerle Ödüllendirdi

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ve ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı-MODESEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan ile birlikte Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camii Kur’an Kursunu ziyaret etti.

A+A-

Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ve ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı-MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan ile birlikte Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camii Kur’an Kursunu ziyaret etti.
Ziyaret esnasında ise geçtiğimiz günlerde Kur’an Kursunda eğitim gören 19 kursiyere kurs sonunda çeşitli hediyeler sözü  veren ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı-MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan sözünü tutarak kursiyerlere çeşitli hediye takdiminde bulundu.

Cuma namazı çıkışı kurs gören çocuklarla ve aileleri ile bir araya gelen Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç ve ARSLAN TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı-MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan çocuklara zihin açıklığı dileyerek eğitim-öğretim yaşamlarında başarılar dilediler.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) Başkan Yardımcısı Salih Kılıç,’’ Kurulduğu ilk günden bugüne kadar yapmış olduğu manevi yatırımlarla ve desteklerle, projelerle her kesimden takdir gören Bafra Gökçeağaç Camiler Derneği (GÖKCAMDER) faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.Kurucu Genel Başkanlığını HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Ahmet Kocabaş’ın yaptığı GÖKCAMDER’de şu anda Genel Başkan Av.Hasan Kuru yönetimi görev yapmaktadır.  Geçtiğimiz günlerde ARSLAN TEKSTİL ve MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan ile birlikte Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camiide Kur’an Kursunda eğitim  gören 19 kursiyeri yerinde ziyaret etmiştik. Ve orada ARSLAN TEKSTİL ve MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan kursiyerlere kurs sonunda hediyeleri olacağını söylemişti. Bugün mübarek Cuma gününde Cuma namazı çıkışında ise İş İnsanı Salih Arslan bey sözünü tutarak 19 kursiyer çocuğumuza çeşitli hediyeler takdim etti. Allah niyetlerini kabul eylesin diyoruz. Rabbim Salih Arslan gibi hayırsever  iş inşalarımızı çoğaltsın temenniyle işleri bereketli olsun dileklerimizi sunuyoruz.’’dedi.
ARSLAN TEKSTİL ve MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan ise,’’ Bugün Gökçeağaç Mahallesi Yeni Camii Kur’an Kursunu ziyaret ederek verdiğimiz sözü yerine getirerek Kur’an Kursunda eğitim gören 19 kursiyere hediyelerini takdim ettik. 
Kur’an-ı Kerim, Yüce Rabbimizin biz müminlere en büyük hediyesidir. Kur’an-ı Kerim, Sevgili Peygamberimiz (S.A.S)’in bize bıraktığı en yüce emanettir. Bu yüzden müminler olarak zihnimizi ve gönlümüzü onun ışığıyla aydınlatırız. Günümüzü ve yarınımızı onun rehberliğinde inşa ederiz. Kur’an’ın rahmet yüklü mesajlarını, helal ve haramlarını göz aydınlığımız olan yavrularımıza da öğretmek için gayret gösteririz.
Zira biliriz ki çocuklarımız, Yüce Allah’ın bize en büyük emanetlerindendir. Onları kendini ve Rabbini bilen, sorumluluklarının farkında olan, milletine ve insanlığa faydalı nesiller olarak yetiştirmek ise her anne babanın evladına karşı en önemli vazifesidir. Peygamberimiz (S.A.S)’in “Hiç bir anne baba çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır.” hadisi gereği yavrularımıza imanı ve İslâm’ı öğretmek, güzel ahlak ile mücehhez kılmak onlara bırakacağımız en büyük mirastır.  Hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlayacak, gözümüzün nuru evlatlarımızı Kur’an’la ve Peygamberimiz (S.A.S)’in örnek hayatıyla Kur’an Kursunda yetiştiren hocalarına, eğitmenlerine ve yaptığı çalışma ve projelerle her daim örnek olan Bafra İlçe Müftümüz Necmettin Kayar hocamıza ve tüm personeline , Bafra'mızın ve Gökçeağaç Mahallesinin gururu, değerli hayırsever iş insanı GÖKCAMDER Kurucu Genel Başkanı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş'a en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim. 
Hayırlı nesillerin çoğalması için bizler ARSLAN TESKTİL ve MODASEN AVM olarak manevi desteklerimiz devam edecektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.modesen-avm-kuran-kursu-ogrencilerini-hediyelerle-odullendirdi-2.jpg

  modesen-avm-kuran-kursu-ogrencilerini-hediyelerle-odullendirdi-1.jpg

whatsapp-image-2022-08-26-at-13-53-06.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.