MİNİK OYUNCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

MİNİK OYUNCULARDAN BÜYÜK BAŞARI

İlçemizde sosyal proje çalışmaları devam ediyor. Yönetmenliğini yaptığı ve ayrıca oynadığı Kahraman Acıbiber adlı oyunla minik oyuncular sahne startlarını verdiler.

A+A-

Kaymakam Halis Arslan  Hasan Çakın Halk Kütüphanesindeki çalışmaların kısa bir bölümünü izledi. Tiyatro oyunu hakkında kısa bilgiler veren Hüseyin Cezairli  ilçemizde bulunan Kızılırmak ve Kemalpaşa okullarından seçtiğimiz  15 kişilik minik oyuncularımızı bir araya getirdik. Hafta sonları çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu oyunumuz 2 bölümden oluşmaktadır. Toplamda 40 dakikadan ibarettir.  Burada işlenen konu ise bir bahçıvanın bahçedeki meyve ve sebzelerinin tanıtımı anlatılmaktadır.  Eğer çalışmalarımız aksaksız bir şekilde  devam ederse Nisan ve Mayıs aylarında oyunu sahnelemeyi düşünüyoruz dedi.

Kaymakam Halis Arslan  yaptığı açıklamasında; böyle bir projeyle  çalışmalarını sürdüren  minik çocuklarımızın sahneye koyacakları  ve  Kahraman Acıbiber adlı oyuna  hazırlanmaları konusunda beni oldukça sevindirdi. İlk öncelikle burada bulunan çocukların ailelerine teşekkür ediyorum. Öğrencilerin hafta içi okul dışında  ve hafta sonlarını  değerlendirme adına sosyal etkinliklere katılmaları güzel bir şeydir. Dışardaki kötü amaçlı olan kişilerden çocuklarımızı ve gençlerimizi uzak tutmalıyız ve onlara savaş açmalıyız. Oyunun kısa bir bölümünü izledim başarılı olduklarını belirtmek isterim. Bu arada oyunun yönetmenliğini yapan Hüseyin Cezair’liyi ve eşini kutluyorum. Özverili bir çalışma sergilemektedirler dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.