Minik Kayra'nın Yüzü Güldü

Minik Kayra'nın Yüzü Güldü

Onur Konuğu Olan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta Trabzonspor Maçında Tribündeki Yerini Aldı

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde Emir Efendi mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta adlı minik Trabzonsporlu taraftar sosyal medyada yayınlanan videosundan sonra forma hediye edilen minik Trabzonsporlu taraftar Trabzonspor – Ankaragücü karşılaşmasında Tribündeki yerini aldı.

 Sosyal medyada yayınlanan videosundan sonra TRABZONSSPORLU 4 yaşındaki Minik Bafralı taraftar Yusuf Kayra Usta ile buluşan Trabzonspor Kongre üyesi olan Bafralı iş insanı  Mustafa Yiğit, tarafında forma minik taraftara hediye etmişti. Bu forma jestinden sonra İş insanı ve Trabzonspor Kongre Üyesi olan Mustafa Yiğit, Trabzonspor Kulüp Başkanı ve Yönetimin minik Trabzonspor aşığı olan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta’yı geçen hafta sonu oynana Trabzonspor – Ankaragücü lig karşılaşmasına onur konuğu olarak davet etti.

 Bunun akabinde  Yusuf Kayra Usta Trabzonspor – Ankaragücü lig karşılaşmasında tribündeki yerini alarak çok sevdiği ve uğrunda gözyaşı döktüğü takımının karşılaşmasını heyecanla babasıyla birlikte izledi. Trabzonspor’un Ankaragücü karşılaşmasından sonra galibiyet alması Yusuf Kayra Ustay’ı bu sefer ağlatmadı sevindirdi. Karşılaşmadan sonra Trabzonspor futbolcularla bir araya gelen minik taraftar Yusuf Kayra Usta onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Yusuf Kayra Usta karşılaşmadan sonra başta Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu olmak üzere Yönetimine de çok teşekkürlerini iletirken tekrar futbolcu abilerinden Trabzonspor arması forması ve şehri için oynamalarını isteyen Usta, futbolcu abilerinden bu sene zor da olsa mutlaka Şampiyonluk veya ligi iyi yerde bitirmelerini istedi.

yusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-56.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-9.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-8.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-5.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-4.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-3.jpgyusuf-kayra-usta-trabzonspor-ankaragucu-mainda-2.jpgkayra-usta-yuzu-guldu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.