Minik futbolcular Bafrasporlu futbolculara ziyaret

Günü çift antrenmanla tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip, günün ilk antrenmanını kuvvet çalışması ile tamamlarken minik futbolcularda takımı ziyaret etti.

A+A-

Günü çift antrenmanla tamamlayan Kırmızı Siyahlı ekip, günün ilk antrenmanını kuvvet çalışması ile tamamlarken minik futbolcularda takımı ziyaret etti.

Mustafa Bulat’ın antrenörlüğünü yaptığı 23 Nisan Futbol Akademisi oyuncuları minik futbolcular antrenmana gelerek futbolcu abilerini ziyaret ettiler. Abilerine büyük sürpriz yapan minik futbolcular hazırladıkları sözlerle abilerine olan inançlarını dile getirdiler.  Minik futbolcular “ Bu hafta oynayacakları karşılaşma için başarılar dilerken, futbolcu abileri de minik futbolculara galibiyet sözü verdiler.

1930 Bafraspor Teknik Patronu Zafer Teke ise şu ifadelere yer verdi, “Minik kardeşlerimiz bizleri çok duygulandırdı. Görüyoruz ki bu şehrin minik topçuları hala bizden bir şeyler bekliyor ve umut ediyor. Bizlerde minik futbolcularımıza verdiğimiz sözü tutarak inşallah galibiyetle döneceğiz” dedi.  Ayrıca yarın 19 Mayıs İle Stadyumunda oynayacağımız İlkadıjm Yabpaspor karşılaşmasına davet ediyoruz” dedi.  

23 Nisan Futbol Akademisi Antrenörü Mustafa Bulat ise şunları dile getirdi, “Bende eski bir bafraspor futbolcusu olarak yarın oynanacak karşılaşmada tüm kalbimiz Bafrasporla olacak. Bafraspor bu şehrin bir markasıdır son yıllarda zorlu bir süreç geçirse diğer bütün kulüpler gibi Bafraspor’da şehre mal olmuş bir kulüptür. Genç arkadaşlarıma yarın ki maçta başarılar dilerim” dedi.

HABER : EMRE ŞAHİNOL

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.