MİNİK AYŞE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

MİNİK AYŞE YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Solunumu duran Ayşe bebek Sinop’tan Bafra’ya hava ambulansı helikopteri geldi

A+A-

Dört ay önce dünyaya gözlerini açan Ayşe Çobanoğlu, Ateşli havale geçirme şikâyeti ile Sinop Boyabat Devlet Hastanesine kaldırılmış ve iki ay boyunca yeni doğan yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilmiş.

Tekrar havale geçiren Ayşe bebek, Boyabat Devlet Hastanesine yapılan muayene esnasında solunumu durdu. Solunumu duran Ayşe bebek solunum cihazına bağlanarak 112 acil Hava ambulansı helikopteri ile Özel Medibafra Hastanesine sevk edildi.

Bafra Şehir Stadyum’una inen 112 acil hava ambulansı helikopterinden, Özel Medibafra 112 acil servisince alınarak Yeni doğan yoğun bakım servisine kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan Ayşe bebeğin hayati tehlikesi sürdüğünü belirten Uzm. Dr. İsmail Kadıoğlu, “3,5 kg ağırlığında ve dört aylık olan Ayşe bebek Yeni doğan yoğun bakım ünitemize alarak solunum cihazına bağlandı. Hastanemize geldiğinde havale geçiriyordu yaptığımız ilk müdahale ile havalesi durduruldu. Menenjit, pinomenü(zatüre), sepsis(kanda intihap) tanıları ile takip ve tedaviye alındı. Şuanda hayati tehlikesi devam etmektedir.’dedi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.