Milli Birlik ve Beraberlik futbol turnuvası sona erdi

Milli Birlik ve Beraberlik futbol turnuvası sona erdi

Bafra Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Milli Birlik ve Beraberlik" futbol turnuvası bugün yapılan final maçı ile sona erdi.

A+A-

Bafra Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Milli Birlik ve Beraberlik" futbol turnuvası bugün yapılan final maçı ile sona erdi.

Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Halı sahasında düzenlenen turnuvada, Bafra İlçe Müftülüğü 1'inci, Bafra Cezaevi 2'inci, Bafra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 3'üncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Cumhuriyet başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar,  AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz verdi. Ödül töreninde konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen şunları söyledi. "Türk milleti olarak büyüklüğümüzü bu turnuva ile tekrar gösterdik. Bu ülkenin hangi bölgesinde acı varsa, kalplerimiz şuan da onlarla beraber.  Yanlarında olmasak bile bu turnuva ile beraber yanlarında olduğumuzu gösterdik. Bugün memleketimiz de zenginiyle, fakiriyle, yaşlısıyla, genciyle, tek yürek olduğumuzu gösterdik. 1 Temmuz itibari ile normalleşme sürecine girdik, bu süreçte ki ilk turnuvamız da bir araya geldik. Ben bu tunuvaya giren tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum, hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Ayrıca turnuvanın hakemliğini yapan, Yalçın Duyak'a Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen katkılarından dolayı Plaket takdim etti.

HABER : Emre Şahinol

milli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-001.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-002.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-003.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-004.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-005.JPGmilli-birlik-ve-beraberlik-futbol-turnuvasi-sona-erdi-006.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.