Milletvekili Yılmaz; 'Annelik kelimelerle ifade edilemez'

Milletvekili Yılmaz; 'Annelik kelimelerle ifade edilemez'

Samsun Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Bir anneyi anlatmak, onun evladı, ailesi için yaptıklarını dile getirmek, sevgisini, duygularını, fedakarlıklarını kelimelerle ifade etmek mümkün değildir." dedi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Anneler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Yılmaz, 'Anne' diye seslenmenin, sevgisini hissetmenin, o duyguyu yaşamanın tarifinin mümkün olmadığını söyledi.

"Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik gibi bir çok sıfatı barındıran annelerimizin yüreğindeki sevgi, tüm güzellikleri peşinden getirmektedir." diyen Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Hanım kardeşlerimize gerekli değer verilmeli, yaşamı kolaylaştırılmalı, her türlü imkan sağlanmalıdır. Özellikle son dönemlerde kadınlara yönelik şiddet olayları göz önüne alındığında, bir anneye veya adayına zarar verildiği unutulmamalıdır. Dinimizde de annelerimizin, kadınlarımızın önemine dikkat çekilmiş, bir çok önemli tavsiyede bulunulmuştur. Annelerimizi çok seviyoruz ve tüm anneler bizim için kıymetlidir. Özellikle şehit annelerimizin yeri çok farklıdır. Ebediyete intikal etmiş kendi annem ve tüm annelere Allah'tan Rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda annelerin, anne adaylarının Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutlar, yaşamlarını aileleriyle mutlu, huzur içerisinde geçirmelerini temenni ederim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.