MİLLETVEKİLİ YENİ’DEN BAFRASPOR’A ZİYARET

MİLLETVEKİLİ YENİ’DEN BAFRASPOR’A ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, “Spor kulüplerimiz üç beş kişinin elinde kalmamalı, herkes sahip çıkmalı. Çünkü bu işler parasız olmuyor” dedi.

A+A-

Bafra’da incelemelerde bulunan Milletvekili Ahmet Yeni, 1930 Bafraspor Kulübü’nü ziyaret etti. Burada kulüp başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yeni, kulübün durumu hakkında bilgi aldı. 
Milletvekili Ahmet Yeni’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çamaş, “Bizden bu şartlarda kimse şampiyonluk beklemesin” dedi. İlgisizlikten yakınan Çamaş, “4 sefer kongre yaptık ama maalesef gereken ilgi gösterilmedi. Bu nedenle şampiyonluğa oynayacak bir kadro değiliz. Kendi çapımızda mütevazi bir takım kurup kendi yağımızla kavrulacağız. Bizden bu şartlarda kimse şampiyonluk beklemesin. Bu işler parayla oluyor. Para olmayınca da olmuyor. Vekillerimizin bize vereceği destekten dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum. Bafra halkının da bu olaya daha kapsamlı olarak ilgi göstermesini de bekliyoruz” diye konuştu. 


Bafraspor’un geçmişinde çok ciddi başarılar yaşandığını ifade eden Milletvekili Ahmet Yeni, “Bafraspor Samsun’da ve Türkiye’de bilinen bir takım. Samsunspor’dan biliyoruz parasız da bu işler yürümüyor. Bafra’nın da Samsun’da ve Türkiye’de sesinin duyulması bizi mutlu eder. Her insanın, her takım hedefi yukarılara çıkmaktır. Bizler de Bafraspor’u yukarılarda görmek isteriz. Elimizde imkan olduğunda da bunu bu şekilde kullanmak isteriz. Bir ilin, ilçenin halkı takımına sahip çıkıyorsa başarı sağlıyor.

Her yerde bu böyledir. Ama zaman zaman takımlar üç beş kişinin sırtında kalıyor. Bu zor bir durum. Bunları aşamıyoruz. Samsunsporumuzda da yaşadık. Zaman zaman imkanları oluşturduk ama ciddi masraflı bir iş bu. O bakımdan Bafraspor denildiğinde heyecan vermesi için Bafralı hemşerilerimizin buna sahip çıkması lazım. İstanbul’a gittiğimizde Samsunspor’un maçları konuşuluyor ama destek vermeye gelince üç beş kişinin sırtında kalıyor. Sadece yerel desteklerle olmuyor. Herkesin sahip çıkması gerekiyor. Bizim de yapabilecek sınırlı bir şeylerimiz vardır. Onu da konuşur yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.