Milletvekili Orhan Kırcalı’nın 10 Kasım anma mesajı

Milletvekili Orhan Kırcalı’nın 10 Kasım anma mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Avukat Orhan Kırcalı, Gazi Mustafal Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Büyük bir özveri ve mücadelenin sonucunda ülkemizi düşmanlardan temizleyerek, Cumhuriyetimizin kurulmasını sağlayan, milletimize muasır medeniyetin üstüne çıkmayı hedef olarak gösteren Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 81. yılında O'nu saygı ve rahmetle anıyoruz.

Hedefleri doğrultusunda Türkiye, bugün Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak özgür ve müreffeh, ekonomisi büyümüş, dünyanın güçlü bir ülkesi, medeni milletler camiasının saygın bir üyesi haline gelmiştir.

Bu anlamda ülkemizi istikrar içinde daha da büyütmek ve demokrasimizi güçlendirmek için gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

"Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözüyle millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan "Türkiye Cumhuriyeti"ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve dualarla anıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.