MİLLETVEKİLİ KURT, BAŞARILI OKULU ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ KURT, BAŞARILI OKULU ZİYARET ETTİ

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, TEOG sınavında Türkiye 1, 2 ve 3.lük başarısı gösteren Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek ödül törenine katıldı.

A+A-

Kendisinin de Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu belirten Kurt, Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu’nun böyle bir başarı göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Tören öncesinde konuşma yapan milletvekili KURT; ‘’ Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu’muzdan TEOG sınavında 1 öğrencimiz Türkiye 1.si, 1 öğrencimiz Türkiye 2.si ve 3 öğrencimiz de Türkiye 3.sü olmuştur.TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve okul müdürümüz Recai Oruç beyi kutluyorum.Böyle bir başarının İmam Hatip Okulundan çıkması bizleri ayrıca gururlandırdı. İmam Hatip ruhunu taşımak çok güzel bir duygu.Şu an öğrenci olan arkadaşlarımız bunu ileride daha iyi anlayacaklardır. Buradaki arkadaşlığın sadece okul arkadaşlığından ibaret olmadığını,hayat boyu sürecek dostluklar kazanıldığını göreceksiniz. Geri gelmeyen en kıymetli hazine zamandır.Onun için zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerek’’ dedi.

 

Milletvekili Hasan Basri Kurt’un konuşmasının ardından başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödül törenine Osmangazi İmam Hatip Ortaokulu Okul-aile birliği başkanı ve Ak Parti İl eski başkanı  Adem Güney, İl Milli Eğitim Müdür Yrd.  Hasan Yetik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Öztürk, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü  Cengiz Çetinkaya da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.