MİLLETVEKİLİ KIRCALI’DAN BAFRA’YA BÜYÜK MÜJDE

MİLLETVEKİLİ KIRCALI’DAN BAFRA’YA BÜYÜK MÜJDE

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Bafra’ya bir müjde daha verdi. Bafra’ya Narkotim kurulma kararından sonra, Bafra Hükümet konağı yapılması da netleşti.

A+A-

Milletvekili Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Bafra’mızın yeni bir hükümet konağına ihtiyacı bulunmaktadır. Bu ihtiyacı gidermek için İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile istişareli çalışmalar yürüttük. Bakanımız projeyi çizdirdi ve müjdeyi verdi. Bafra’mıza yeni ve güzel bir hükümet konağı yapılacaktır. ” Dedi.

AK PARTİ Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Samsunumuzun iki bakanı var. Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu. Bu Samsunumuz için büyük bir şanstır. Ayrıca Genel Başkan yardımcımız Çiğdem Karaaslan ve toplam 6 milletvekili olarak Samsunumuz ve ilçelerimiz için istişare halinde, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Tüm belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız ile koordinasyon içerisindeyiz. Bafra’mız için Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile her zaman bir ve beraberiz. Belediye Başkanımızın yer tahsisi ve Sağlık Bakanımızın talimatları ile Bafra ilçemize yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı merkezi yapıyoruz. Bafra ilçemizde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yaptığımız istişare ve çalışmalar sonrasında Narkotim kurulması talimatı verildi. Bafra’da uyuşturucu ile mücadelenin daha güçlü şekilde yapılma imkanı doğacaktır. Emniyet mensubu sayımızda artmış olacaktır. Şimdi yeni bir çalışma daha başlattık.  Baframıza yeni Hükümet konağı kazandırıyoruz. İç işleri bakanımız projeyi başlattı. Bizzat bize yolladı. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmada da Bakanlarımız, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve belediye başkanımız Zihni Şahin ile istişare içinde olduk. Hükümet konağı Bafra’mıza hayırlı olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.