MİLLETVEKİLİ KIRCALI HER KESİMİN TAKDİRİNİ TOPLADI

MİLLETVEKİLİ KIRCALI HER KESİMİN TAKDİRİNİ TOPLADI

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Milletvekili seçildiği günden itibaren TBMM’ de ki çalışmaları ve devamlılığı ile sürekli dikkat çekti. Ankara’ya giden herkesin ise mecliste ki uğrak yeri oldu.

A+A-

 Milletvekili Kırcalı TBMM çalışmaları dışında seçim bölgesi Samsun’da halkla iç içe oldu.  Milletvekili Kırcalı vatandaşların mutlu ve hüzünlü günlerine katıldı.  Parti teşkilatlarını ziyaret etti. Samsun ve ilçelerinin problemlerinin çözümü için çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında problemleri bürokratlarla beraber yerinde inceledi. Milletvekili Kırcalı Samsun ve ilçelerinde düzenlenen milli ve manevi günlerde, önemli gün ve haftalarda ki etkenliklere katıldı. Halktan kopmadı.  Sağduyulu, birleştirici konuşmaları, basın açıklamaları ve demeçleri ile dikkat çekti.   Milletvekili Kırcalı tüm bunlarla beraber Cumhuriyetin 94.yılı kutlamalarında her kesimden insanların takdirini topladı. Milletvekili Kırcalı 28 ve 29 Ekim tarihleri arasında Bafra’da bir dizi etkinlikle kutlanan Cumhuriyetimizin 94.kuruluşunda Vatandaşlarla coştu. Genç yaşlı, bay bayan, öğrenci sporcu kısacası herkesin coşkusuna ortak oldu.

AK Parti Samsun Milletvekili Bafra’da Bafra Belediyesi ve Kaymakamlığın koordinesi ile düzenlenen Cumhuriyetin 94.yılı kutlamalarında bulundu. Milletvekili Kırcalı 28 Ekim günü Atatürk Temalı Resim Sergisi ve Şöhretlerin müsabakalarına katıldı. 29 Ekim Cumhuriyetimizin ilan edildiği günde ise 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen geçit töreni, Çelik AVM’de açılan Atatürk resim sergisi programlarına katıldı. Gece ise Gazipaşa, Asar, Sürmeli, Kapıkaya mahallelerinde ki Cumhuriyet Kutlamalarına katılarak konuşmalar yaptı. Milletvekili Kırcalı 2 gün boyunca programlarının tamamına İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile beraber katıldı. Toplumun her kesimiyle beraber oldu. Partili partisiz vatandaşların büyük takdirini topladı.

AK Parti Samsun Milletvekili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetimizin 94.yılını içimizde ki coşku ve Büyük Önder Atatürk’e olan şükran duygularımızla birlikte, hemşerilerimizle beraber onur ve mutluluk duyarak kutladık. Cumhuriyet bizim rejimimizdir. Cumhuriyet hem Milletimizin ortak değeri hem de birlik ve beraberliğimizin en büyük dayanağıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyeti sonsuz kadar korumak ve yaşatmak nesiller boyu hepimizin görevidir. Kutlamalarda büyük emeği olan Bafra Belediye başkanımıza, ilçe kaymakamımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Devletimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum”dedi.

milletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-001.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-002.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-003.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-004.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-005.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-006.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-007.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-008.jpgmilletvekili-kircali-her-kesimin-takdirini-topladi-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.