MİLLETVEKİLİ KIRCALI: HALKIMIZIN ACISINI DA MUTLULUĞUNU DA PAYLAŞIYORUZ

MİLLETVEKİLİ KIRCALI: HALKIMIZIN ACISINI DA MUTLULUĞUNU DA PAYLAŞIYORUZ

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı Ankara, Samsun ve ilçeler ile İstanbul’da çeşitli programlara katıldı.

A+A-

 Milletvekili Kırcalı İstanbul programı sırasında Üsküdar Belediye Başkanını ziyaret etti. Samsun’da ise Samsunlu şehit polis Mehmet Ayan’ın cenaze törenine katılarak ailesinin acısını paylaştı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ TBMM’de ki görevimiz ve yaptığımız çalışmalar dışında Ankara’da çeşitli sivil toplum kuruluşlarımızın, muhtarlarımız ve hemşerilerimizin ziyaretleri olmaktadır. Hemşerilerimizi ağırlıyoruz. Talep ve isteklerine yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Yine bu kapsamda Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan’ı Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ile birlikte ziyaret ettik. Bafra’mız ile ilgili konularda istişarelerde bulunduk. Bakanımıza konukseverliği için teşekkür ederim. Ayrıca Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Milletvekilimi Hasan Basri Kurt ve İl Başkanımız Sayın Hakan Karaduman ile Samsunumuz için istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Hemşerilerime ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca başta İstanbul olmak üzere Samsunlu hemşerilerimizin düzenlediği programlara da sürekli iştirak etmekteyiz” dedi.

AK parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı:” .Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, bir önceki Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile birlikte İstanbul’da kısa adı SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonunun düzenlemiş olduğu Sevgi ve Hoşgörü Kahvaltısında hemşerilerimizle bir araya geldik. Hasbihal ettik ve hasret giderdik. SADEF Başkanımız Yıldıray Baş ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımlarıyla Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN’i makamında ziyarete ettik, Başkanımıza konukseverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Kısa bir süre öncede İstanbul’da partimizde görev almış ve almakta olan Samsunlu hemşerilerimizin düzenlediği toplantıya katılmıştık. Bu nedenle de bazı kongrelerimize yetişme imkânımız olmadı. Her zaman teşkilatlarımızla beraberiz. Acı bir olay yaşadık. Samsunlu hemşerimiz polisimiz Mehmet Ayan şehit düştü.  İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’ın da katılımlarıyla Trabzon’un Maçka ilçesinde ekip aracının dereye düşmesi sonucu akıntıya kapılarak şehit olan Samsunlu polisimiz Mehmet Ayan’ı Samsun’da son yolculuğuna dualarla uğurladık. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. İlk günden itibaren halkımızın içinde yanındayız. Acıyı da mutluluğu da paylaşıyoruz. “ dedi.

milletvekili-kircali-2-halkimizin-acisini-da-mutlulugunu-da-paylasiyoruz.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.