MİLLETVEKİLİ DEMİR: "MUHALEFET TEPETAKLAK EDER"

MİLLETVEKİLİ DEMİR: "MUHALEFET TEPETAKLAK EDER"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Muhalefete üç aylığına bu idareyi versek, bütün göstergeler tepetaklak gitmeye başlar” dedi.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurdusever, il ve ilçe yönetiminden partililerin eşlik ettiği Demir, sağanak nedeniyle ilçede meydana gelen taşkınlar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Zihni Şahin, yağmur suyu arıtması çalışmalarında 8 kilometre hat döşendiği, 3 bin 100 kilometre daha hat döşeme çalışmalarının sürdüğü bilgisi verdi. Sağanağın, yağmur suyu hatlarının kaldıramayacağı yoğunlukta olduğunu, hatların güçlendirilmesi yönünde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Şahin, "Bu bir afet. Bu konuda ilgili yerlere başvurumuzu yaparak yaraların sarılmasına çalışacağız. Alt yapının kaldıramayacağı yoğunlukta bir yağış söz konusu idi" dedi.
Milletvekili Mustafa Demir, ilçede yaraların kısa sürede sarılacağını, belediyenin, kaymakamlığın yoğun bir çalışma sürdürdüğünü ifade etti. Parti içi çalışmaların da değerlendirilmesinin arından esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirildi. Milletvekili Demir, belediye başkanı ilçe başkanı ve partililerle birlikte vatandaşların iş yerlerine uğradı elleri sıktı, sorunlarını dinledi. Görüş ve önerilerin de alındığı gezide, vatandaşlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının ülkeye kattıklarının ortada olduğunu, her alanda büyük iyileşme, gelişme ve yükseliş yaşandığını söyledi. "AK Parti iktidarı döneminde en az iş yapılan alanda bile, Cumhuriyet tarihinde yapılan işin daha fazlasını yaptık " diyen Demir, "Hangi saha var ki, Cumhuriyet tarihinde yapılandan fazla iş yapılmamış olsun. Bir tane gösteremezler. AK Parti milletin kendisinin kurduğu, içinden çıkardığı, iktidara taşıdığı hizmet hareketidir. Her alanda AK Parti bugüne kadar bu başarıyı sürdürmüştür, inşallah bundan sonra da ülkeyi iyi günlere taşıyacaktır. Eskisinden daha fazla çalışacağız, daha fazla insanın ayağına gideceğiz ve bu hizmet seferberliğini yürüteceğiz. Şöyle bir düşünelim, AK Parti'nin şu parlak 10 yılından sonra Başbakanımız, parti yetkilileri, 3 aylığına, 6 aylığına 1 yıllığına şu muhalefete geçici olarak bu idareye versek dese ne olur? Bütün göstergeler tepetaklak gitmeye başlar. Onun için bir şeyin kıymeti asıl yokluğunda belli olur ama biz o yokluğu beklemeyeceğiz, o yokluk gerçekleşmeyecek. Bu iktidarın ülkeye kattığı güzellik, heyecan, dönüşüm her alanda görülüyor. Bu kolay kazanılan bir şeyler değil" diye konuştu.
Milletvekili Demir, Bafra'nın AK Parti iktidarı döneminde en çok yatırım alan ilçelerin arasında olduğunu kaydetti. Türkiye'nin marka olmuş ilçelerinden birinin Bafra olduğunu ifade eden Demir, "Bafra, AK Parti iktidarı döneminde en fazla yatırımlardan istifade eden ilçelerimizden biri. Bafra ticaret, ekonomi, en önemlisi tarım merkezi olmuş. Alt yapı imkanlarıyla mükemmel bir ilçe. Burada genellikle fabrika yapılması, istihdama, yatırıma yönelik talepler geliyor. Artık devlet fabrika yapmıyor ama fabrika yapılması için bütün yatırımlar şuan Bafra'da gerçekleştirmiş durumda. Enerji hatları, organize sanayi bölgesi, desteklemeler hepsi mevcut. Vatandaşlarımız genellikle istihdam konusunda bizden taleplerde bulunuyor. Başka hiç bir talep yok. Neden, diğer tüm çalışmalar tamamlandı da bu yüzden. Devlet iş sahaları için her şeyin önünü açtı. Buyurun gelin diyor, destek bizden. Yatırım yapmak isteyene her zaman tam destek veriyoruz" diye konuştu.
Demir, gezisi sırasında kahvehanelere de uğrayarak vatandaşlarla çay içti, sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.