MHP’NİN SAMSUN ADAYI FERHAT GÜNAYDIN

MHP’NİN SAMSUN ADAYI FERHAT GÜNAYDIN

MHP Samsun İl Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım ve Seçim İşlerinden Sorumlu Ayhan Cengiz, Samsun Büyükşehir Belediye başkan adaylarının Dr. Ferhat Günaydın olduğunu ve İstanbul’da düzenlenecek aday tanıtım programında açıklanacağını söyledi.

A+A-

MHP olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinden birinci parti olarak çıkmak istediklerini belirten Ayhan Cengiz, “30 Mart 2014 seçimlerindeki hedefimiz 17+1 ifadesini sloganlaştırdık. Bu hedefimize de emin adımlarla yaklaştığımızı hep birlikte görmekteyiz. Daha önce isimlerini açıkladığımız Salıpazarı, Terme, Çarşamba, Canik, Kavak ve Ladik ilçe belediye başkan adaylarımız çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Bu ilçelerde çok iyi neticeler alacağımız gerek değerli seçmenlerimizin adaylarımıza gösterdikleri ilgiden, gerekse bazı araştırma şirketlerince yapılan anketlerden ortaya çıkmaktadır” dedi.
MHP Samsun Büyükşehir Belediye adayını İstanbul’daki aday tanıtım programında açıklanacağını belirten Cengiz, “Parti genel merkezimiz aday tanıtım programlarından ilkini Ankara’da, ikincisini Kayseri’de gerçekleştirdi. Üçüncü ve son etap aday tanıtım programı ise 8 Aralık 2013 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Bu tanıtım programında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Dr. Ferhat Günaydın başta olmak üzere Bafra, Vezirköprü, Alaçam ve İlkadım İlçe Belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Böylece partimizin isimleri belirlenen aday sayısı 13’e çıkmış olacak. Diğer ilçelerimizdeki aday belirleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.