MHP’DEN STK ZİYARETLERİ

MHP’DEN STK ZİYARETLERİ

MHP İl Başkanı Başkanı Şaban Kılıç, Berberler, Tuhafiyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odaları üyeleriyle bir araya geldi.

A+A-

STK’ların Samsun'un gelişmesinde önemli yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Kılıç, “Bu şehri birlikte yaşayıp, yaşatacağız. Yapacağımız istişarelerle sıkıntılara çare bulunacaktır" dedi.
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, sivil toplum kuruluşlarıyla(STK) istişare ziyaretlerine devam ediyor. MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve Yönetim Kurulu, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve Samsun Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Uğur Tüfekçi’yi ziyaret etti. Kılıç, STK’ların sıkıntılarına çözüm bulmak için oda olarak birlik ve beraberlik içinde oldukları söyledi.
Şaban Kılıç şöyle konuştu: “İlimizin temel sorunlarını ve ihtiyaçlarını giderme noktasında emin adımlarla ilerliyor. MHP İl Başkanlığı’na seçildiğim ilk günde olduğu gibi Samsunumuzu birlikte yönetmek için gayret gösteriyoruz. Bizim bu ilde nefes alan her kesimin düşüncesine ihtiyacımız var. İlimizde bulunan tüm sivil toplum örgütlerini fazlasıyla önemsiyoruz. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Kapalı kapılar ardında dile getirilen hiçbir sorunun çözüme sağlıklı bir şekilde kavuşacağına inanmıyoruz. İstedik ki düşüncelerimizi, sorunlarımızı, beklentilerimizi, övgü ve eleştirilerimizi karşılıklı ifade edelim.”
Toplantı STK üyelerinin düşüncelerini ifade etmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.