MHP Lideri Bahçeli Samsun'a geliyor

MHP Lideri Bahçeli Samsun'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 20 Kasım Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge tüm halkı davet etti.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı 20 Kasım Pazar günü Samsun'da MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla düzenlenecek olan 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net temalı açık hava toplantısı öncesi bir basın açıklaması yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna yaptığı açıklamada:

"Kıymetli Bafralı Hemşehrilerimiz; 

20 Kasım Pazar günü saat 15.00'de Samsun Cumhuriyet Meydanında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla düzenlenecek olan 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net temalı açık hava toplantımıza tüm halkımız davetlidir.Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımız için pazar günü saat 12.30'da Beşyol mevki, Yaşar Doğu cad. Bafra Ülkü Ocakları önünden araç kaldırılacaktır.İstiklâl için birlik, istikbâl için dirlik ülkümüzün tecellisi için her alanda mücadele gösteren MHP Genel Başkanımızı Kurtuluş Savaşı’mızın meşalesinin yakıldığı Samsunumuzda karşılamaya tüm Bafralı Hemşehrilerimizi davet ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.