MHP İlkadım İlçe Teşkilatı, Aylık Olağan Mahalle Başkanları Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP İlkadım İlçe Teşkilatı, Aylık Olağan Mahalle Başkanları Toplantısını Gerçekleştirdi

MHP İlkadım İlçe Teşkilatı, aylık olağan mahalle başkanları toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Toplantıya MHP İlkadın İlçe Başkanı İkram Erdemir, İlkadım Belediye meclisi MHP Grup Başkanvekili Bayram Erişgin, İlkadım Belediyesi Encümen üyesi Mustafa Umar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, 4 yıl aradan sonra ilk defa MHP’li bir isim olarak encümen üyesi seçilen meclis üyesi Mustafa Umar’ı tebrik etti.

Erdemir, “Göreve gelişimizin 1. Yılında yaşanan bu gelişme bizlere aynı zamanda bir hediye olmuştur.  İlçe kongremizin yapıldığı günde belirttiğim üzere, ülkücü hareketin birlik ve beraberliği sağladığı gün aşamayacağı engel yoktur. Allah'a şükürler olsun ki bugün ilimizde olduğu gibi ilçe teşkilatımızın da her kademesinde bu birlik ve beraberliği sağladığımızı görüyoruz. Bu birliktelik; tarihin derinliklerinden gelen kültürel, ikiyüz yıllık fikri, 49 yıllık siyasi birikimi olan ve ilhamını Ziya Gökalplerden, aksiyonunu Mustafa Kemal'den, çizgisini Başbuğ Alparslan Türkeş'ten ve yönünü Genel Başkanımız ve hareketin lideri Dr. Devlet Bahçeli beyin talimatlarından alan anlayışımızla mutlak başarıya ulaşacaktır. Geçtiğimiz bir yıl boyunca bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen; Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beye, Grup Başkanvekilimiz ve Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta’ya, İl Başkanımız Sayın Taner Tekin’e, İlçe Kadın Kolları Başkanım Gülşen Arslan’a,  Belediye meclis üyelerimize, yönetim Kurulunda omuz omuza mücadele ettiğim dava arkadaşlarıma, mahalle temsilcilerimize, muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, ‘Bir ulus, sımsıkı birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Arslan, kongrenin 1 yılı nedeniyle el emeği ile hazırlanan tabloyu ilçe başkanı İkram Erdemir’e hediye etti.

mhp-003.jpgmhp-1-003.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.