MHP Darbelerden En Çok Zarar Görmüş Partidir.

15 Temmuz gecesi düzenlenen programda MHP Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna, bafra55.net haber muhabirine o gece ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

15 Temmuz Gecesi 50 yıldır ülkemizi  ince ince kuşatmaya çalışmış olan Fetö'nün çocuklarına ilk önce Partimizin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli karşı çıkmıştır diyen Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barboros Turna şunları dile getirdi.  Bahçeli, o gece gerekli yerler ile bağlantıya girmiş darbenin olmaması için elinden geleni yapmıştı.

BAFRA55

Bahçeli bir sözünde şunu söylemişti,   "12 Eylül'de Bizim Çocuklarımız Kazandı dedikleri, 15 Temmuz'da onların gayrimeşru çocukları kaybettiler" diyerek o gün ki destanı anlattı. O gün darbe yapmak isteyen insanlar şunu hesaba katamadılar ülkenin başına her hangi bir şey geldiğinde Türk Milleti tek yumruk olur, bir araya gelir ve gerekeni de yaparlar bunu hesaplamamışları bunun sonucunda o gün orada darbeyi engellemek için şehit olan 251 kardeşimize ve 1294 tane gazi olan yurttaşlarımıza biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak darbelerden en fazla zarar  görmüş insanlar olduk bunun acılarını 12 Eylül'de çok yaşadık  onun için darbeye sonuna kadar karşıyız" dedi.

BAFRA55

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.