MHP Bafra İlçe Başkanı Çamaş, Bayram Mesajı

MHP Bafra İlçe Başkanı Çamaş, Bayram Mesajı

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş, “Yüce Türk milletinin yaşanan ağır ve kasvetli günlerin son bulduğu bir bayram yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Çamaş; Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Aziz vatanımız yüreklerin kanadığı, kınalı kuzuların şahadetinin ardından gözyaşlarının sel olduğu günlerden geçerken Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Ne ilginçtir ki, bu yıl bu mübarek bayramın başlangıcı yüreklerimizde derin acılar bırakan 12 Eylül 1980 ihtilalinin yıldönümüne denk geldi. Yüce Türk milletinin yaşanan ağır ve kasvetli günlerin son bulduğu bir bayram yaşamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Şüphesiz milli ve dini bayramlarımız insanlarımızın birbirine kaynaştığı günlerdir. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramımızın da, ellerimizin yardımlaşma ve dayanışma adına sımsıkı tutulduğu, kardeşliğin donuklaştığı günlere vesile olmasını diliyorum. Her türlü olumsuzluğun geride kaldığı bayramlar kutlamak en büyük dilek ve isteğimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Bafralı hemşerilerimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tüm içtenliğimle tebrik ediyor, nice bayramlara ulaşmayı Yüce Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.