MHP Antalya Milletvekili Başkan; "Bafra Bozkurt Yuvası Olarak Bilinen Bir İlçemizdir"

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı ilçe ziyaretleri kapsamında Bafra’ya gelen MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve heyeti Bafra’da Kışlık Kültür Merkezinde konferans verdikten sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı ilçe ziyaretleri kapsamında Bafra’ya gelen MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve heyeti Bafra’da Kışlık Kültür Merkezinde konferans verdikten sonra bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerin en sonunda ise Bafra Ülkü Ocaklarını ziyaret eden MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ve heyeti burada yaptıkları istişarelerden sonra program sona erdi.
MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan Bafra Barış Medya Grubu ve Bafra 55 Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’e Bafra Ülkü Ocaklarında özel açıklamalarda bulundu.
Başkan açıklamasında,’’ 3 gündür Samsun’da dolu dolu programlar yaptık.

Samsun Bölgemizde 9 ilçemizi ziyaret ettik. Bugünkü ilçe programlarımız ise Yakakent, Alaçam ve Bafra ilçe programlarımız vardı. Bafra bildiğiniz gibi bölgemizin en büyük ilçesi. Bu bölgede hem tarım yapılıyor, hem de meyvecilik, hayvancılık ve çeltik  yapılıyor. Bizim bu Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı ilçe ziyaretleri kapsamında sivil toplum örgütlerimizin temsilcileri ile bir araya gelerek istişareler yapıp taleplerini dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde meclis çalışmalarımız ve diğer çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. MHP pandeminin peşinden yaklaşık 1,5 yıldır sahada. Önce 9 bölgede bölge istişare toplantıları, sonra 81 ilde toplantılar ve 81 ili tamamladık. Ve bu hafta itibari ile 800 ilçemizde heyetlerimizle bu toplantılarımızı yapıp toplumumuzu bilgilendiriyoruz. 
Buradaki amacımız yaklaşan seçimler öncesinde bizler gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz. Türkiye ve Dünyadaki gelişmelerle ilgili bilgiler aktarıyoruz. 
MHP Bafra İlçe Başkanımız Barbaros Turna ve yönetimi, Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetimi ise bu konular üzerinde çok ciddi çalışıyorlar. Ziyaretler yapıyorlar. Başkanlarımın enerjileri son derece yüksek . Bu arada ise Barış Medya Grubu aracılığı ile Bafra ve tüm bölge halkına saygı ve sevgilerimizi sunmak isteriz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum