MHP ADAYI GÜNAYDIN, BAFRA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

MHP ADAYI GÜNAYDIN, BAFRA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın, Bafra’da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

A+A-

Bafra Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Büyükşehir Belediye başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Bafra Belediye Başkan Adayı Turgay Özgür Topkaya, partililer ve muhtarlar katıldı.
Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve Belediye Başkan Adayı Turgay Özgür Topkaya’nın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Günaydın, “Hizmet kesinlikle bir zihniyettir. Eğer hizmet edecek zihniyete sahipseniz, 3-5 kişinin belediye başkanı olmuyorsanız etrafınızdaki insanlar Samsun’un yeni imara açılan yerlerinde eğer apartman sahibi, site sahibi olmuyorsa o zaman hizmet edilir. Öbür türlü 3-5 insanın başkanı olursunuz, o zaman da sokağa çıkamazsınız. Sokağa çıkamayan kendi insanı ile kavgalı, devletin malını ona buna peşkeş çeken bir zihniyetle asla belediyeciliği yapmayı düşünmeyiz. Mevcut olan zihniyetin yeni bir hizmet zihniyetine dönüşmesi için bu fırsatı düşünmenizi değerlendirmenizi, bunun bir parti işi, mezhep, meşrep işi olmadığını, vicdanınıza danışmanızı, buna göre karar vermenizi ve bunu yapabilecek ekibin de olduğunu bilmenizi istiyorum” dedi. 
MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek de hükümetin politikalarını eleştirerek ülkenin 10 yılı aşkın bir süredir ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla yönetildiğini ileri sürdü. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.