Memur-Sen Bafra Temsilciliği’nden ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ ziyaretleri

Memur-Sen Bafra Temsilciliği’nden ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ ziyaretleri

Memur Sen Bafra Temsilciliği ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ nedeniyle Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra Askerlik Şube Başkanlığını Ziyaret etti.

A+A-

Memur-Sen Bafra Temsilciliği Zeytin Dalı Operasyonu sürecinde birlik beraberlik çağrısında bulunarak Bafra İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek Bafra İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Karadeniz’e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Bafra Askerlik Şubesi Başkanlığını ziyaret eden heyet, tekrar askerlik yapmak için dilekçe verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Memur-Sen Bafra İlçe Temsilcisi Hamdi Yıldız, “Bafra ilçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek Ordumuzun zeytin dalı operasyonu sürecinde ülkemizin birlik ve beraberliği askerimizin moral ve motivasyonu güçlendirme adına Jandarma komutanımız Yusuf Karadeniz’e Tüm askerlerimizin adına Kuranı Kerim ve Bayrağımızı takdim ettik.

Askerlik şubemizi ziyaret ederek birim başkanlarımız ile Kubilay asteğmenimize aynı Dilek ve temennilerimizi ifade ederek başkanlarımız ile birlikte gönüllü olarak silahaltına alınmak istediğimiz dilekçelerimizi teslim ettik. Bizim yüreğimiz Mehmetçiğimizle birlikte atıyor. Allah onların yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

6a5ec9db-6d8c-48a0-a784-bb33bcef4acc.jpgbcc044df-2f77-45c3-9009-9f7a109ce559.jpgf8b2ee56-53cf-423c-ae14-12312c7a2ba1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.