Meleğim Benimle Evlenir Misin?

Meleğim Benimle Evlenir Misin?

Samsun’da sağlık çalışanı 26 yaşındaki Sabri Pekdemir, kız arkadaşı 22 yaşındaki Cemile Öztürk’e futbol karşılaşması sırasında, tribünde pankartlı evlilik teklifi yaptı.

A+A-

PTT 1. Lig’deki Samsunspor - Çaykur Rizespor karşılaşması sırasında tribünde açılan "Seni Seviyorum Meleğim, Benimle Evlenir misin?" pankartı futbolseverlerden alkış aldı.
Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Samsunspor - Çaykur Rizespor maçı başlamadan önce maraton tribününde açılan pankart dikkat çekti. Özel bir hastanede sağlık çalışanı Sabri Pekdemir, aynı hastanede hemşire olarak görev yapan ve 1 yıllık sözlüsü Cemile Öztürk’e sürpriz yaptı. Sabri Pekdemir, karşılaşmayı kız arkadaşı Hülya ile izlerken, arkadaşları daha önceden hazırlanan "Seni Seviyorum Meleğim, Benimle Evlenir misin?" yazılı pankartı tribünden açtı.
Tribündeki futbolseverler alkışlarla destek verdiği pankartlı evlilik teklifi karşısında şaşıran Cemile Öztürk, arkadaşına sarılarak "Evet" yanıtı verdi. Böyle bir sürprizi beklemediğini ve çok şaşırdığını belirten Öztürk, “Bu teklife evet, diyorum. Çok şaşırdım. Onu çok seviyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum