Mehmet Çakar’dan İyi Parti ve CHP İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

Mehmet Çakar’dan İyi Parti ve CHP İlçe Teşkilatlarına Ziyaret

İYİ Parti Samsun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Çakar İYİ Partiye ilçe başkanlığı ziyaretinden sonra CHP Bafra İlçe teşkilatını da ziyaret ederek Aday Adaylığı için hem nabız yokladı, hem de fikir alış verişin de bulundu.

A+A-

İyi Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Çakar Alaçam, Yakakent ilçe teşkilat ziyaretlerinden sonra Bafra’da ilçe teşkilatlar ziyaretlerine devam ederek burada ilk olarak İyi Parti ilçe Teşkilatından sonra İttifak kuracakları CHP Teşkilatını ziyaret ederek nabız yokladı.

Toplantıya CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, eski İlçe Başkanı Nihat Oktay, İYİ Parti İlçe başkanı Zafer Bektaş ile üyeleri ve partililer katıldı.

CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve İlçe yöneticilerinin sıcak karşılaması ile başlayan toplantıda Bafra'nin sorunları ele alındı. Daha sonra Mehmet Çakar ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada ise; diğer aday adaylarımız gibi bende ilk ziyaretimi Bafra’daki İyi Parti ve CHP İlçe teşkilatlarını ziyaret etmek oldu. Burada Samsun Büyükşehir aday kadar aday adayı arkadaşlarımızın bir aday altında Samsun ve diğer ilçelerimiz için neler yapabiliriz konusunda bir fikir altında birleşmek gerekiyor. Şu an ki İyi Partiden Samsun Büyükşehir Belediye başkan Aday adayıyım, ama ben eğer aday olursam herkesizin ortak adayı olacağım. Aday Adaylarımız içinde sen ben yok bizler Samsun ve diğer ilçelerimiz için aday olacağız dedi.

Ziyaret çekilen toplu fotoğraf karesiyle son buldu.
mehmet-cakar’dan-iyi-parti-ve-chp-ilce-teskilatlarina-ziyaret-1.jpg mehmet-cakar’dan-iyi-parti-ve-chp-ilce-teskilatlarina-ziyaret-2.jpg mehmet-cakar’dan-iyi-parti-ve-chp-ilce-teskilatlarina-ziyaret-3.jpg mehmet-cakar’dan-iyi-parti-ve-chp-ilce-teskilatlarina-ziyaret-4.jpg mehmet-cakar’dan-iyi-parti-ve-chp-ilce-teskilatlarina-ziyaret-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.