Mehmet Ali Karaman Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mehmet Ali Karaman Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalçın Köse- Bafra55.net/ Samsun'un Bafra ilçesinde kalp krizi sonucu vefat eden Bafra'nın sevilen işadamı Mehmet Ali Karaman son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Geçtiğimiz Çarşamba Günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bafra'nın sevilen iş adamı Mehmet Ali Karaman bugün yapılan cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Sabah saatlerinde Mehmet Ali Karaman'ın cenazesi Bafra Ticaret ve Sanayi Odası önüne getirilerek tören yapıldı. Ekip arkadaşlarından alınan helallik sonrası Mehmet Ali Karaman için konuşmalar yapıldı. Mikrofonda konuşma yapmak isteyen Bafra Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar konuşmaya başladığı sırada gözyaşlarını tutamayarak konuşma yapamadı. Konuşmasını yarıda kesmemek için hemen bitiren Başar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e konuşmasını devretti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı konuşmada, " Gerçekten çok sevdiğimiz bir kardeşimizdi.  En son toplantıda bir araya gelmiştik. Uzun uzun muhabbet edip balıktan konuştuk. Birlikte balığa gidecektik, bize balık yedirecekti ancak nasip olmadı. Hepimiz gerçekten çok üzüldük. Ama mukadderat yapacak bir şey yok. Hepimizin gideceği yer aynı Allah rahmet eylesin.  Mekanı Cennet olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Cenaze törenin devamı için Koşuköy Merkez Camine götürüldü. Orada kılınan Öğle namazına müteakip cenaze namazı sonrası Koşu Köyündeki aile kabristanlığına defin edildi.

Cenaze törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, MHP eski Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Eski Milletvekili iş adamı Ahmet Yeni, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, iş adamları, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

16-006.jpg15-009.jpg14-012.jpg13-013.jpg12-020.jpg11-022.jpg10-028.jpg9-043.jpg8-069.jpg7-096.jpg

6-150.jpg5-227.jpg4-338.jpg3-486.jpg2-570.jpg1-614.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.