Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı Bu kadar Güzel Anlatılmamıştı

Samsun’un Bafra ilçesinde ,’’Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’’ konferansı büyük ilgi gördü.Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde ,’’Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’’ konferansı büyük ilgi gördü.
Konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmen Yeterlikleri ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Bekir Şirin’in ‘’Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’’ konferansı Bafra Belediyesi kışlık kültür merkezinde yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmen Yeterlikleri ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Bekir Şirin’in ‘’Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’’ konferansında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler aktardıktan sonra İstiklal Marşının öneminden söz etti.
Konferans sonunda ise Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Öğretmen Yeterlikleri ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Bekir Şirin’e çiçek ve plaket takdimi yapıldı.
Konferansa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Daire Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

mehmet-akif-ersoy-ve-istiklal-marsi-bu-kadar-guzel-anlatilmamisti.pngmehmet-akif-ersoy-ve-istiklal-marsi-bu-kadar-guzel-anlatilmamisti-001.pngmehmet-akif-ersoy-ve-istiklal-marsi-bu-kadar-guzel-anlatilmamisti-002.pngmehmet-akif-ersoy-ve-istiklal-marsi-bu-kadar-guzel-anlatilmamisti-003.pngbafra-017.jpgmehmet-akif-ersoy-ve-istiklal-marsi-bu-kadar-guzel-anlatilmamisti-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.