MEDİCAL PARK’TA OLAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM YAŞADI

MEDİCAL PARK’TA OLAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR ÇİFTE BAYRAM YAŞADI

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği

A+A-


(LÖSAM) yetkilileri, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, LÖSAM Yönetim Kuru Üyesi Kenan Öztürk ve Atakum Gönüllü Kadınlar Birliği Yönetimi Fatma Çiçek ve Arkadaşları 23 Nisan Çocuk Bayramı  nedeniyle Medical Park Samsun Hastanesini ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Kan Hastalıkları bölümündeki çocukları ziyaret eden Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, LÖSAM Yönetim Kuru Üyesi Kenan Öztürk ve Atakum Gönüllü Kadınlar Birliği Yönetimi Fatma Çiçek ve Arkadaşları çocuklara çifte bayram yaşattılar.

Medical Park Samsun Hastanesinde yatan lösemili çocuk hastaların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramlarını  kutlamak için gelen LÖSAM yetkilileri Kemal Öztürk, Atakum Gönüllü Kadınlar Birliği Yönetimi Fatma Çiçek ve Arkadaşları 23 Nisan Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara çeşitli hediyeler verirken, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise giysi desteğinde bulundu.

Medical Park Samsun Hastanesi Hematoloji Uzmanı Dr. Tunç Fışgın yardımsever gönüllülere teşekkür etti.

Amaçlarının hastaların aileleriyle birlikte moral ve motivasyonlarını yükseltmek olduğunu söyleyen Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk “ Çocuklarımızı ve ailelerini mutlu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Ziyaretlerimizi gün geçtikçe artırıyoruz. Dernek olarak bu ziyaretleri sadece özel günlerde değil her zaman gerçekleştiriyoruz. “ dedi.

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise,’’Medical Park Hastanesinde tedavi gören çocuklarımıza 23 Nisan Çocuk Bayramı çerçevesinde çifte bayram yaşattırabildiysek nu mutlu bizlere. Onların daima yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz.’’diyerek duygularını belirtti.

Medical Park Samsun Hastanesi Hematoloji Uzmanı Doç. Dr. Tunç Fışgın ise lösemi tedavisinin bir yönünün de sosyal destek olduğunu belirterek, bölgedeki LÖSEV ve LÖSAM gibi lösemi tedavisine destek veren sivil toplum örgütlerinin çalışmalarından ve desteklerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Ayrıca Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ve Atakum Gönüllü Kadınlar Birliği Yönetimi Fatma Çiçek ve Arkadaşlarına destekleri için şükranlarını sundu.

Doç. Dr. Tunç Fışgın ,’’Medical Park Çocuk Hematolojisi Bölümünün açılması ile farklı bir hastalık grubu ve aileleri ile tanıştık. Bu hastalara hizmet vermekten hastane olarak büyük mutluluk duymaktayız. Ayrıca çocukluk çağının onkolojik hastalıkları konusunda hastaneyi daha da geliştirmek ve büyütmek hedeflerinin olduğunu belirten Fışgın, yardımseverlere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

LÖSAM temsilcilerinin, Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Atakum Gönüllü Kadınlar Birliği Yönetimi Fatma Çiçek ve Arkadaşlarının  çocuklara hediye vermeleri ile ziyaret sonlandı. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.