MasterChef Barbaros’tan Başkan Acar’a teşekkür ziyareti

​​​​​​​Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, MasterChef Türkiye yarışmasında finale kalarak ikinci olan Alaçamlı Barbaros Yoloğlu ile bir araya geldi.

A+A-

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve final etabında ikinci olan Barbaros Yoloğlu bugün Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında ziyaret etti.

masterchef-barbarostan-baskan-acara-tesekkur-ziyareti-1.jpg

‘’Şahsım ve Alaçam halkı adına teşekkür ediyorum’’

Yoloğlu ile sohbetinde başarılı bir performans sergilediğini dile getiren Başkan İlyas Acar sözlerine şu şekilde devam etti;

‘’MasterChef’te başarılı bir yarışma süreci sergileyerek, Alaçamımızın gururu oldun. Yarıştığın süre boyunca gerek şahsımı gerek ise ilçemizi gururlandırdın. Barbaros Yoloğlu, Şefim benim nazarımda şampiyon sensin.

masterchef-barbarostan-baskan-acara-tesekkur-ziyareti-2.jpg

Saygınla, karakterinle, emeğinle başarılı bir şef duruşu sergiledin. İnanıyorum ki bundan sonraki hayatında yolun daha da açık olacaktır.

Bir kez daha gönlümüzün şampiyonunu, seni, tebrik ediyor, kıymetli ailene de bizlere bu gururu yaşatan böylesine bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki meslek hayatında da elde edeceğin başarılarla Alaçam’ın gururu olmaya, Alaçam’ı tanıtmaya katkı sağlayacağına eminim.

Sana başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

masterchef-barbarostan-baskan-acara-tesekkur-ziyareti-3.jpg

Yarışma boyunca Alaçam halkının manevi desteğini hissettiğini söyleyen Barbaros Yoloğlu, Belediye Başkanı İlyas Acar’a desteği dolayısıyla teşekkürlerini sunarak,

“Yarışma boyunca her zaman şahsınızın ve tüm Alaçam halkının manevi desteğini, dualarını yanımda hissettim. İyi ki varsınız. Desteğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Acar, Barbaros Yoloğlu’na plaket takdim etti.

Haber: Ali Keskin

masterchef-barbarostan-baskan-acara-tesekkur-ziyareti-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum