Maça tramvayla gitti, Tribünde omuz omuza tezahürat etti. Taşçı, “Bu yolun sonu şampiyonluk”

Maça tramvayla gitti, Tribünde omuz omuza tezahürat etti. Taşçı, “Bu yolun sonu şampiyonluk”

Kastamonuspor 1966’yı 1-0 mağlup ederek ligdeki üst üste 6. galibiyetini alan Samsunspor’u tebrik eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu yolun sonu şampiyonluk olacak” dedi.

A+A-
Samsun 19 Mayıs Stadına taraftarlarla birlikte tramvayla giden ve maçı maraton tribününde Samsunsporlu taraftarlarla omuz omuza izleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor hangi ligdeyse orası bizim için Süper Ligdir. İnşallah Büyük Samsunspor taraftarının da destekleriyle Samsunsporumuz, hak ettiği yer olan Türkiye Süper Ligine dönecektir” ifadelerini kullandı.
 
SAMSUNSPOR’UN OLDUĞU HER LİG SÜPER LİG
TFF 2. Lig Beyaz Grup 9. Haftasında, kendi evinde Kastamonuspor 1966 ile karşılaşan Yılport Samsunspor, maçı 1-0 kazanarak üst üste 6. galibiyetini aldı. Maçı maraton tribününde taraftarlarla beraber izleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Stada tramvayla, tezahüratlar eşliğinde gitti. Samsunspor'u desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini söyleyen Başkan Taşçı, “En kötü gününde nasıl takımımızın yanında olduysak bugün de, gelecekte de olmaya devam edeceğiz. Bizim için Samsunspor’un olduğu ligin hiçbir önemi yok. Samsunspor’un olduğu her lig zaten Süper Lig. Ama bugün üst üste 6. galibiyetini alan bu takım, inşallah bu sene TFF 1. Lige, seneye de Süper Lige dönecektir. Bu yolun sonu Şampiyonluk. Bu anlamda yağmur, çamur demeden, iç saha, deplasman demeden Samsunspor’un yanında olan cefakar Samsunspor taraftarına da teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
 
atakum-5.jpgatakum-2-001.jpgatakum-1-001.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.