Lösemili Çocuklar ve aileleri iftarda buluştu

Lösemili Çocuklar ve aileleri iftarda buluştu

Lösemili Çocuklar Vakfı Bafra'da düzenlediği iftar programıyla, lösemili çocuklar ve ailelerini buluşturdu.

A+A-

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)  Bafra Temsilciliği lösemili çocuklar ve aileleri için bir restaurantta iftar yemeği verdi

 Çok sayıda kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra slayt eşliğinde sunum yapan LÖSEV Samsun Bölge Temsilcisi Erol Korkmaz, Ankara’da kurulan Lösente ‘Lösemili Çocuklar Hastanesi’ hakkında geniş bilgiler verdi. LÖSEV Vakfının hiçbir şekilde kapı kapı dolaşıp para dilenmediğini vurgulayan Korkmaz, bunlara inanmamalarını ve kesinlikle para vermemeleri konusunda uyarılarda bulundu. İllaki yardım yapmak isteyenlere ise, bizlerin vakıf yoluyla yardım kabul ettiğimiz aracılar var o aracıları kullanarak yardım edebilirler’ dedi.

Bafra Sağlık Müdürü Aytaç Akın ise, çocuklar arasında sıklıkla rastlanan bir hastalık olduğunu belirterek, bilinçli ebeveynlerde bu hastalık iyileşme sürecini hızlandırdığını ifade etti.

Konuşmaların ardından LÖSEV’e katkıda bulunanlara plaket takdim edildi.

İftar yemeğine, Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Jandarma Komutanı İlhan Güngör katıldı.

1-439.jpg2-406.jpg3-340.jpg4-227.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.