Liderlik en çok Samsunspor'a yakışır

Liderlik en çok Samsunspor'a yakışır

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. hafta maçında evinde Manisa FK'yı ağırlayacak olan Yılport Samsunspor, güçlü rakibini taraftarının da desteğiyle geçerek, liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

A+A-

Yılport Samsunspor, zirve mücadelesi verdiği rakibi Manisa FK'yı bu akşam evinde misafir edecek. Namağlup iki takımın mücadelesine sahne olacak karşılaşmada Kırmızı-Beyazlıların tek düşüncesi Manisa'yı taraftarının da desteğiyle geçip, liderlik koltuğuna oturmak. Taraftarına unutulmaz bir akşam yaşatmak isteyen Samsunspor'da, maçın hazırlıkları tamamlandı.

Galibiyete kitlendiler

Afyon karşısında alınan galibiyetin ardından haftayı oldukça moralli geçiren, idmanlarda da hırslı bir görüntü çizen Kırmızı-Beyazlılarda teknik heyet ve futbolcular tamamen galibiyete kilitlenmiş durumda. 19 Mayıs Stadyumu'nda hakem Çağdaş Altay'ın yöneteceği karşılaşma bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

Taktikle bitirdiler

Yılport Samsunspor dün akşam yaptığı idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, Manisa FK maçı hazırlıklarını tamamladı

Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Kırmızı-Beyazlılar, taktik çalışmasıyla idmanı tamamladı. Samsunspor idmanın ardından maç saatine kadar kampa girdi.

Muhtemel 11

Yılport Samsunspor'un Manisa FK maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

NURULLAH ASLAN
CANER ARICI
ERKAM REŞMEN
YALÇIN KILINÇ
GÖKHAN MERAL
RAMAZAN ÇEVİK
FERHAT ÇULCUOĞLU
GÖKHAN ALSAN
SAMET ASATEKİN
İLYAS KUBİLAY YAVUZ
BAHATTİN KÖSE

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.