LADİK'DE ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR

LADİK'DE ŞEHİT AİLELERİ İLE İFTAR

Başkan Yardımcısı Sulubey Şehit Aileleri, Gaziler Ve Yakınları İle İftar Yemeğinde

A+A-

Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, ilçe kaymakamlığının şehit aileleri,  gaziler ve yakınları için düzenlendiği iftar yemeğine katıldı.

Ladik Kaymakamlığı tarafından organize edilen, Belediye Mavi Göl Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine; İlçe Kaymakamı Engin Tok, Cumhuriyet Savcısı Fatih Gökçe, Hakim İsmail Çolak, Hakim Esra Coşkun, Jandarma Komutanı V. J.Asb.Kd.Bçvş. Onur Türkyılmaz, Emniyet Müdürü V. Taner Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ladik Fen İşleri Şube Müdürü Süleyman Aygül, Ladik Fen İşleri Şube Sorumlusu Berkan Çelik, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri,  şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı

İftar öncesi şehit aileleri ve gazilerin masalarına giderek bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey, tüm davetlilerin ramazan ayını kutladı.

Program iftar sonrası çay sohbetinin ardından son buldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.