Ladik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Ladik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Ladik'de bugün etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle Ladik Belediyesi’ne bağlı ekipler, cadde ve sokaklarda biriken karları temizlemek için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

A+A-

Karla mücadele çalışmalarında personel ve hizmet araçlarının 7/24 görevde olduğunu belirten Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, “Uzun zamandır ilçemize beklediğimiz kar, çok şükür yağdı. Ladik’e kar yakışıyor. Kar; berekettir, sağlıktır, temizliktir. Kar, Ladik’in vazgeçilmezidir. Bizler de Ladik Belediyesi olarak kar yağışını beklerken, önlemlerimizi de önceden almıştık. Halkımızın mağduriyet yaşamaması için Fen İşleri ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Fen İşleri Müdürlüğü’nden Hakan Karahan’ın yaptığı açıklamada; “Ladik Belediyesi olarak kar yağışının ardından olumsuz koşulların oluşmaması için önlemlerimizi aldık. Öncelikli olarak ana arterler ile şehir merkezinde ulaşım açısından yolların açık tutulması için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu arada da mahallerimizdeki sokaklar açılıyor. Takviye ekiplerle birlikte de kaldırım temizleme ile tuzlama çalışmalarına geçilecek. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz kırsal mahallelerde, Ladik Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz de şehir merkezindeki mahallelerde yol açma çalışmalarını yerine getiriyor. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız şehir merkezindeki yollar için; 0 546 407 7001, kırsal mahalleler için; 0 532 400 1993 numaralı telefonları arayarak taleplerini iletebilirler. Sağlıklı ve hızlı bir çalışma yapabilmemiz için vatandaşlarımızdan araçlarını mümkün olduğunca işlek cadde ve sokaklar üzerine park etmemelerini rica ediyorum.” dedi.

Uzun zamandır ilçemize beklediğimiz kar, çok şükür yağdı. Ladik’e kar yakışıyor. Kar; berekettir, sağlıktır, temizliktir. Kar, Ladik’in vazgeçilmezidir. Bizler de Ladik Belediyesi olarak kar yağışını beklerken, önlemlerimizi de önceden almıştık. Halkımızın mağduriyet yaşamaması için Fen İşleri ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz kırsal mahallelerde, Ladik Belediyesi Fen İşleri ekiplerimiz de şehir merkezindeki mahallelerde yol açma çalışmalarını yerine getiriyor.

Ladik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam EdiyorLadik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam EdiyorLadik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam EdiyorLadik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam EdiyorLadik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam EdiyorLadik'de kar Temizleme Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.