LADİK BELEDİYESPOR TAEKWONDO KULÜBÜ BAŞARILARINI BAŞKAN ÖZEL İLE PAYLAŞTI

LADİK BELEDİYESPOR TAEKWONDO KULÜBÜ BAŞARILARINI BAŞKAN ÖZEL İLE PAYLAŞTI

Ladik Haber:Uğur Demirel anısına düzenlenen Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda büyükler ikincisi olarak önemli bir başarıya imza atan

A+A-

Ladik Belediyespor Taekwondo Kulübü, Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i makamında ziyaret ederek, başarılarını paylaştı.

Ankara, Antalya, Adana, Aksaray, Burdur, Niğde, Nevşehir, Mersin, Samsun, Kırşehir, Konya, Osmaniye ve Karaman illeri olmak üzere 13 İl 40 Kulüp ve 440 arasında Büyükler İkinci olan Taekwondo Kulübümüzü tebrik eden Başkan Özel, “Bizleri Karaman’da düzenlenen turnuvada en iyi şekilde temsil ettiniz. Hepinizi tebrik ederim. Ladik’imizin adını duyurmak için mücadele eden başarılı olan olmayan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bizler başarı olsun veya olmasın spora gönül vermiş tüm hemşerilerimizin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sporun her alanında gençlerimize sahip çıkarak onları başarıya giden yolda destekleyeceğiz. Ladik’in ismini duyurmak adına mücadele eden tüm sporcularımızı başarılar diliyorum. Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Rabbim yollarını açık etsin.” dedi.

Takım olarak toplamda; 4 birincilik, 7 ikincilik, 7 üçüncülük alarak turnuvada 2’nci olan Ladik Belediyespor Taekwondo Kulübümüz sporcuları ve Antrenör İbrahim Demir, Başkan Özel’e vermiş olduğu destekleri için teşekkür ederek, başarılarını Özel’e armağan ettiler. Özel’de tüm sporcularla ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek, kendilerine hediyeler takdim etti.

Uğur Demirel anısına düzenlenen Kulüpler Taekwondo Şampiyonası’nda büyükler ikincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Ladik Belediyespor Taekwondo Kulübümüz sporcularını ve hocamızı tebrik ediyorum. Rabbim yollarını açık etsin.

taekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-2.JPGtaekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-3.JPGtaekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-4.JPGtaekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-5.JPGtaekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-6.JPGtaekwondo-kulubu-ziyaret-12-11-19-7.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.