LADİK BELEDİYESİ’NDEN HASTA PERSONELİNE ZİYARET

LADİK BELEDİYESİ’NDEN HASTA PERSONELİNE ZİYARET

Ladik Belediye Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey ve beraberindeki personel, zabıta personeli Cemil Demirbaş’a hastanede sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiler.

A+A-

Ladik Belediyesi’nde görev yapan Cemil Demirbaş, yıllardır böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize giren abisi Mesut Demirbaş’ın tedavisi için böbreğini vererek hayata tutunmasını sağladı. Başkan Yardımcısı Sulubey ve beraberindeki personel de İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde yatan Cemil Demirbaş ve abisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak moral ve destek verdiler.

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcısı Sulubey, “Ladik Belediyesi olarak biz bir aileyiz. Bizim için her bir çalışanımız ayrı ayrı değerlidir. Cemil kardeşimizin yapmış olduğu davranış takdire şayan. Bu örnek davranışın diğer hasta yakınlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Organlarını bağışlasınlar. Ladik Belediyesi ailesi olarak Cemil ve Mesut kardeşimize ziyarette bulunarak hem geçmiş olsun dileklerimizi, hem de yanındayız mesajını vermek istedik. Kendileri bizim için çok değerlidir. İnşallah en kısa sürede iyileşip aramıza dönecektir. Rabbim şifa versin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cemil Demirbaş, “ Başkanımızı ve arkadaşlarımı burada görünce çok şaşırdım. Hem duygulandım hem de çok sevindim. Onların yanımda olduğunu hissetmek, bana büyük bir moral verdi. Abim yıllardır böbrek rahatsızlığı çekiyordu. Onun bu sıkıntısı kardeşi olarak beni de endişelendiriyor ve üzüyordu. Allah nasip etti ve böbrek naklinde hiçbir problem yaşanmadı. Onu hayata tutundurup, rahat olmasını istiyorum. Abime acil şifalar diliyorum” dedi.

ladik-belediyesi’nden-hasta-personeline-ziyaret.JPGladik-belediyesi’nden-hasta-personeline-ziyaret-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.