LADİK BELEDİYESİNDEN ALKIŞLIK PROJE

LADİK BELEDİYESİNDEN ALKIŞLIK PROJE

Ladik Belediyesi, çocuklarda çevre temizliği bilincini geliştirmek ve geri dönüşümde farkındalık oluşturmak amacıyla basketbol potası şeklinde pet şişe çöp kutuları hazırladı.

A+A-

Atık pil toplama kutuları gibi hayata geçirdiği geri dönüşüm projesine bir yenisini daha ekleyen Ladik Belediyesi, 'Geleceğini çöpe atma, pet şişeni potaya at' sloganıyla başlattığı proje kapsamında, basketbol potası şeklindeki pet şişe çöp kutularını yaparak, ilçe merkezindeki okullara yerleştirdi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, çevre temizliğine katkı sunmak ve öğrenciler için çöp kutularının kullanımını daha eğlenceli hale getirmek amacıyla 'Geleceğini çöpe atma, pet şişeni potaya at' projesini hayata geçirdiklerini ifade ederek, “Başlatmış olduğumuz bu çalışma, özellikle çevrenin kirlenmemesi yönünde ve çocuklarımızın dikkatini çekerek, geri dönüşüm bilincini aşılamak amacıyla hayata geçirdiğimiz bir projedir. Çocuklarımız ellerindeki ya da yolda buldukları pet şişeleri basketbol potasına top attıkları gibi bu kutulara atacaklar ve bunu eğlenceli hale dönüştürecekler. Kirletilmeyen, korunan ve kollanan hiçbir yerin temizlenmeye ihtiyacı yoktur. İşte bu proje de bu anlamda bir farkındalık oluşturmak amacıyla yapılmıştır. Evlatlarımıza çevre bilincini ve çevreye duyarlılığı aşılamak, geleceğin Türkiye’sine yapılmış önemli bir yatırım olacaktır.” dedi.

pet-sise-basket-potalari-(1).jpegpet-sise-basket-potalari-(2).jpegpet-sise-basket-potalari-(3).jpegpet-sise-basket-potalari-(5).jpeg

 

          

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.