LADİK BELEDİYESİ’NDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

LADİK BELEDİYESİ’NDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Atatürk İlkokulu 3.sınıf öğrencileri Ladik Belediyesi Başkanlık Makamını ziyaret ederek, Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve birim amirleri ile birlikte 45 dakikalık kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

A+A-

Öğrenciler okuma etkinliğinin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

Kitap okumanın sadece kütüphanelerde, evlerde, sınıflarda değil; açık alanlarda, toplu taşıma araçlarında, kurumlarda ve her yerde okunabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Bu proje ile toplumumuza örnek olup, kitap okuma alışkanlığını herkese kazandırmayı umuyoruz.” dedi.

ÖZBALCI,“OKUYAN İNSAN DAHA BİLGİLİ VE ELBETTE DAHA BAŞARILI OLUR”

Topluma rol model olmaları konusunda kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediklerini belirten Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Bu etkinlik gerçekten takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir proje. Kitap okumaya dikkat çekmek amacıyla yavrularımızla Belediyemizde birim amirlerimizle kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Kitap okuyarak toplumumuza rol model olup, toplumsal farkındalık oluşturduk. İnşallah değerli Ladik halkı ve gençlerimiz kitap okumaya teşvik olur. Gelişmiş ülke toplumları, günümüzde daha fazla okuma alışkanlığına sahip olmanın sağladığı avantajları her alanda yaşamaktadırlar. Geri kalmış toplumların karşılaştıkları sorunların birçoğunun kaynağında ise eğitimsizlik yer almaktadır. Okuma alışkanlığı öncelikle kişilerin kendisi için edinilmesi gereken bir alışkanlıktır. Okuyan insan daha bilgili ve elbette daha başarılı olur. Yediden yetmişe herkesin okuma konusunda daha fazla hassasiyet göstererek, ülkemizin geleceğini aydınlığa dönüştürmesini temenni ediyor, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize böyle bir etkinlikte bize de yer verdikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

ladik-belediyesi’nde-kitap-okuma-etkinligi.JPGladik-belediyesi’nde-kitap-okuma-etkinligi-001.JPGladik-belediyesi’nde-kitap-okuma-etkinligi-002.JPGladik-belediyesi’nde-kitap-okuma-etkinligi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.