LADİK BELEDİYESİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

LADİK BELEDİYESİ YENİ BİNASINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Ladik Belediyesi, yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı’ndaki yeni belediye binasında hizmet vermeye başladı.

A+A-

Yeni belediyenin ilk hizmet gününde Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, binadaki tüm birimleri ziyaret ederek, personele hayırlı olsun temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yeni hizmet binasının ilk iş gününde tüm belediye çalışanları ile hatıra fotoğrafları çekinip bu anı ölümsüzleştirdi.
 

Artık daha modern ve teknolojik alt yapıyla donatılmış yeni hizmet binasında, Ladik’e yakışır bir ortamda hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Özbalcı, “ Yeni binamızda vatandaşımız daha kolay ve daha hızlı hizmet alacak. Ladik’in hizmet kalitesini daha da arttıracak, halkımıza en çağdaş ve hızlı hizmeti verecek olan yeni belediye binamız, gerçek sahipleri olan Ladiklilere hayırlı uğurlu olsun. Yeni binamızda; yeni yılda, yeni heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Daha kapsamlı bir açılış töreni gerçekleştireceklerini belirten Başkan Özbalcı, yeni binada 2018 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis üyeleriyle de hatıra fotoğrafı çekinen Özbalcı,"Bugün itibariyle yeni binamızda ve yeni yılda ilk meclis toplantımızı yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Rabbim bizlere yeni binamızda hayırlı hizmetler yapmayı, hayırlı kararlar almayı, halis bir niyetle düzgün bir şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.