LADİK BELEDİYESİ SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE

LADİK BELEDİYESİ SAMSUN TANITIM GÜNLERİNDE

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından düzenlenen ‘Samsun Tanıtım ve Turizm Günleri’, 22-24 Eylül tarihleri arasında Yenikapı’da yapıldı.

A+A-

LADİK HABER:SAMKON’un İstanbul’daki Samsunluları bir araya getirdiği büyük etkinlikte; Samsun yöresine özgü ürünler ve lezzetler sergilendi.

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı’nda bu yıl 11. düzenlenen ‘Samsun Tanıtım Günlerine’ Ladik Belediyesi de katılarak, ilçenin tanıtımını yaptı.

Broşür, dergi, hediyelik eşyalar ile Ladik’in geleneksel yemekleri, kıyafetleri ve doğal ürünlerinin sergilendiği Ladik standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Ladik Belediyesi’nin de tanıtım günlerinde yerini aldığını belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “ Bu tür etkinliklerin yapılması sosyo-kültürel açıdan çok önemli. Şehirlerimizin, kalkınması ve turizm adına gelişmesi için tanıtılması gerekiyor. Bu bağlamda da bu büyük organizasyonun önemi bir kat daha artıyor.” dedi.

Ladik standında gelen hemşerileriyle yakından ilgilen Özbalcı, “Bu birlik ve beraberlik hiçbir zaman bozulmasın. Gurbetteki hemşerilerimizle bir araya geldik ve hasret giderdik. Onların her türlü desteklerine ihtiyacımız var. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diyerek duygularını ifade etti.

ladik-belediyesi-samsun-tanitim-gunlerinde-23.09.2017-(1).jpgladik-belediyesi-samsun-tanitim-gunlerinde-23.09.2017-(3).jpgladik-belediyesi-samsun-tanitim-gunlerinde-23.09.2017-(4).jpgladik-belediyesi-samsun-tanitim-gunlerinde-23.09.2017-(5).jpgladik-belediyesi-samsun-tanitim-gunlerinde-23.09.2017-(7).jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.