LADİK ASKERİMİZE DESTEK İÇİN BİRLİK OLDU

LADİK ASKERİMİZE DESTEK İÇİN BİRLİK OLDU

Ladik Halkı, şehitlerimizi anma, askerlerimize ve tüm güvenlik güçlerimize destek olmak için birlik oldu.

A+A-

TSK’nın Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere destek olmak ve şehitlerimizi anmak için Cuma namazı sonrası toplanan Ladikliler, ilçede Türk bayraklarıyla tekbirler eşliğinde tur atarak, dua etmek için Ladik Belediyesi hizmet binası önünde bir araya geldi.

Askerlerimize destek için tertiplenen törene; İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı başta olmak tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katılarak, yoğun ilgi gösterdiler.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması başlayan destek töreninde, şehadet mertebesine ulaşmış şehitlerimiz için ve 'Zeytin dalı' operasyonuna katılan Mehmetçiğin muzaffer olması için önce Kuran-ı Kerim okundu daha sonra da dua yapıldı.

Ülke genelinde kahraman askerlerimize başarılı olunması için dualar yapıldığını ve destek olunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Selim Özbalcı, basın açıklamasında; “Şu anda sınırlarımızın hemen ötesinde, Afrin’de bu cennet vatanın bölünmez bütünlüğü için milletimizin huzur ve emniyeti için canını ortaya koymak suretiyle mücadele veren şanlı ordumuza, kahraman Mehmetçiğimize destek olmak amaçlı toplandık. Askerlerimize, güvenlik güçlerimize ve şehitlerimize dualar ettik. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Millet olarak birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha canlı tutarak, birbirimize daha çok yaklaşmalıyız. Bu birlikteliğin sağlanmasında ve bize bu hayırlı işi yapmamıza vesile olan herkese teşekkür ederim. Elimizden askerlerimiz için dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Dualarla kahraman askerlerimize destek olmak istiyoruz. Allah’ım niyetimizi kabul eylesin” dedi.

ladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu1.jpgladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu3.jpgladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu4.jpgladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu5.jpgladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu6.jpgladik-askerimize-destek-icin-birlik-oldu.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.