Kur'an Kursları Arasında Temel Dinî Bilgiler Yarışması Düzenlendi

Kur'an Kursları Arasında Temel Dinî Bilgiler Yarışması Düzenlendi

Bafra ilçe müftülüğüne bağlı yatılı Kur’ân Kurslarında eğitim gören öğrencilerin itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgilerini ölçmek ve öğrenmeye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Temel Dinî Bilgiler Yarışması” nın finali gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra ilçe müftülüğüne bağlı yatılı Kur’ân Kurslarında eğitim gören öğrencilerin itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgilerini ölçmek ve öğrenmeye teşvik etmek amacıyla düzenlen Kur’an Kursları yarışıyor “Temel Dinî Bilgiler Yarışması” nın finali gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın başkanlığında, Şube Müdürü Abdülkadir Kılıç, Din Hizmetleri Uzmanı Süleyman Dinçer’in jüri üyeliği ve Din Görevlisi Hüseyin Kul’un yarışma koordinatörlüğünde ilk olarak Kur’an kurslarının kendi sınıfları arasında yapılan yarışmalarda kurs birincisi olan sınıflar belirlenmişti.

Kur’an kurslarında birinci olarak kurslarını temsil etme hakkı kazanan sınıflar İlçe Müftülüğü konferans salonunda 06.04.2023’de düzenlenen yatılı Kur’an kursları arası “Temel Dini Bilgiler” final yarışması sonucunda:

Merkez Kur’an kursu birinci,

Darboğaz Kur’an kursu ikinci,

Kuşçular Kur’an kursu üçüncü oldu.

İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR Öğrencileri hafızlık eğitiminde ve temel dini bilgileri öğretme konusunda fedakarca görevlerini ifa eden Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ederek final yarışmasında dereceye giren öğrencileri ve diğer katılımcı öğrencileri tebrik etti. Kur’ân-ı kerim ve Sünnet ilkeleri doğrultusunda sahih dini bilgilerle donanım kazanmış sağlıklı huzurlu bir hayat temennilerinde bulundu. Türkiye Diyanet Vakfının desteği ile dereceye giren ve yarışmaya katılan öğrencilere verilen hediyelerin takdimi ve fotoğraf çekimleri ile Kur’an Kursları yarışıyor “ Temel Dini Bilgiler Yarışması” sona erdi.

kuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-1.pngkuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-2.pngkuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-3.pngkuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-4.pngkuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-5.pngkuran-kurslari-arasinda-temel-dini-bilgiler-yarismasi-6.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.