Kupa Geldi Saç Gitti

Kupa Geldi Saç Gitti

Madrid'in iki ezeli rakibini karşı karşıya getiren İspanya Kral Kupası finalini Atletico Madrid 2-1 kazandı ve kupanın sahibi oldu. Bu arada Arda da taraftara verdiği sözü tuttu ve maç sonu saçlarını kestirdi.

A+A-

 

 

Atletico'yu zafere taşıyan gollerin altında Costa ve Miranda'nın imzaları vardı. Real'in tek sayısı ise Ronaldo'dan geldi. Portekizli yıldız karşılaşmanın uzatma dakikalarında kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Arda'nın 110. dakikaya kadar sahadda kaldığı ve başarılı bir oyun sergilediği derbide Mesut Özil ise şanssız bir gece geçirdi. Maç boyunca çok önemli pozisyonlar yakalayan Mesut Özil önce direğe takıldı. Daha sonra müsait pozisyonda topu kale çizgisinden Atleticolu Juanfran çıkarttı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise çok müsait pozisyonda Mesut'un vuruşunu kaleci Courtois harika bir şekilde önledi.

Maçın uzatma dakikalarında derbide gerginlikler de yaşandı. Ronaldo'nun kırmızı kartı sonrasında saha kenarında Atletico antrenörü Simione ile Real Madrid oyuncusu Pepe gergin anlar yaşadı. Bu esnada Arda ve Costa'nın da Pepe'nin üzerine yürüdüğü görüldü ancak araya giren diğer oyuncular tarafından gerginlik yatıştırıldı.

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Turan, taraftara verdiği sözü tuttu ve maçtan sonra soyunma odasında saçlarını kestirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.